ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Το πιο διεγερτικό gadget για τη σύντροφό σου είναι αυτό

Μια συσκευή που υπόσχεται να βελτιώσει τη διάθεσή της στο κρεβάτι.

To Fiera είναι ένα wearable gadget που υπόσχεται να βελτιώσει τη σεξουαλική ζωή πολλών ζευγαριών. Πίσω από την ιδέα βρίσκεται ένα καθηγητής Ιατρικής από το Στάνφορντ, ο οποίος εμφανίζεται να κατέχει εκατοντάδες πατέντες για ιατρικές συσκευές. Ιδρύοντας την εταιρεία Nuelle, ο Joshua Makower μας λέει ότι δεσμεύτηκε στην ανάπτυξη λύσεων και καινοτόμων προϊόντων για τη σεξουαλική ευεξία και της προσωπική φροντίδα των γυναικών.

Η συσκευή που παρουσιάζει φέτος στο CES έχει στόχο να αντιμετωπίσει το πρόβλημα της κολπικής ξηρότητας και της έλλειψης διάθεσης για σεξ. Ο καθηγητής υποστηρίζει ότι, μετά από τέσσερις εβδομάδες πεντάλεπτης καθημερινής χρήσης, η συντριπτική πλειοψηφία των γυναικών απολαμβάνουν περισσότερο τη σεξουαλική επαφή.

Μέσω ελαφρών δονήσεων προκαλεί αυξημένη αιμάτωση του γυναικείου κόλπου, ενισχύοντας τη διέγερση και τη διάθεση. Προορίζεται για εξωτερική χρήση, είναι φτιαγμένο από μαλακό πλαστικό φιλικό προς το δέρμα και επαναφορτιζόμενο. Συνοδεύεται από τηλεχειριστήριο για καλύτερο έλεγχο της συχνότητας και της έντασης των δονήσεων.