Το Tinder, το Spotify και ο Κώστας Καφάσης: μια updated ιστορία αγάπης

Μπορεί να σου ακούγεται υπερβολικό, αλλά ο 'γάμος' δύο δημοφιλών apps μπορεί να σώσει πολλές σχέσεις.
SHARES

Πάνε χρόνια πολλά, αλλά η ιστορία είναι από αυτές που έχεις να διηγείσαι: Φίλος βρίσκει το κορίτσι των ονείρων του. Βγαίνουν μια, βγαίνουν δυο, το πάνε από εδώ, το φέρνουν από εκεί, όλα καλά, όλα ωραία. Μέχρι που η κοπελιά προθυμοποιείται (δεν θα την έλεγες έτσι και αλλιώς γαϊδούρα) να περάσει να πάρει τον φίλο με το αυτοκίνητό της. Μπαίνει μέσα ο καλός σου, κλείνει την πόρτα και αφού η ρόδα αρχίζει να κυλάει πέφτει το CD στο slot - όπως καταλαβαίνεις μιλάμε για εποχή προ mp3, Bluetooth και Spotify. Και ακούγεται στη διαπασών ο αείμνηστος, ο 'Γέλα Κυρία μου Γέλα Μαζί μου', Κώστας Καφάσης. Οι τίτλοι τέλους στην προκειμένη περίπτωση (χωρίς επικριτική διάθεση για τα ακούσματα του καθενός) έπεσαν πριν ολοκληρωθεί ο πρώτος κύκλος επεισοδίων.

(Ο Κώστας Καφάσης άλλους τους ενώνει κι άλλους τους χωρίζει)

Καθώς, λοιπόν, το θέμα 'μουσική' είναι για πολλούς από εμάς κομματάκι πιο σοβαρό και τα παλιόπαιδα εκεί στη Σίλικον Βάλεϊ φαίνεται να το έχουν καταλάβει, το Tinder (το dating app που οι περισσότεροι έχουμε κατεβασμένο στο κινητό) αποφάσισε να συνεργαστεί με το Spotify, την πιο γνωστή πλατφόρμα streaming μουσικής. Έτσι, στο εξής εκτός από τις όσες φωτογραφίες, τους κοινούς φίλους στο Facebook και τα υποτιθέμενα ενδιαφέροντα του άλλου ή της άλλης, θα μπορείς να βλέπεις (εφόσον βέβαια εκείνος ή εκείνη έχουν κάνει τη σχετική σύνδεση μεταξύ των υπηρεσιών) και τι τραγούδια ακούει, ποιοι είναι οι αγαπημένοι του καλλιτέχνες και πάει λέγοντας.

Γιατί ενδιαφέρον σε κάποιες περιπτώσεις το 'ραντεβού στα τυφλά', αλλά όχι και με λάθος soundtrack.

Share
 

24Media Network

"Ολυμπιακός και Χασάν να σεβαστούν την οψιόν"!

Ολυμπακός και Χασάν έχουν κοινή επιθυμία να συνεχίσουν τη συνεργασία τους. Ο πρόεδρος της Μπράγκα, απαντώντας και στις πιέσεις του Αιγύπτιου, ξεκαθάρισε στο Sport24.gr ότι αυτό θα γίνει μόνο αν ενεργοποιηθεί τον Μάιο η οψιόν αγοράς των 4 εκατ. ευρώ.

Ο Μονομάχος και τα λιοντάρια

Ο Γιώργος Οικονόμου γράφει για τον θρίαμβο του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ στην Ιταλία, με τον Ρικ Πιτίνο σε ρόλο... μονομάχου και τους παίκτες του σαν πραγματικά λιοντάρια.

 
POP για τις δύσκολες ώρες

PODCAST

Από το φαινόμενο 'Lost' στο φαινόμενο 'GoT'

Καθώς η πρεμιέρα της τελευταίας σεζόν 'Game of Thrones' πλησιάζει, το POP για τις Δύσκολες Ώρες εξετάζει τη θέση της σειράς στην τηλεοπτική ιστορία και το πώς ακολούθησε το 'Lost' ως το απόλυτο τηλεοπτικό φαινόμενο.

Μουσική

Η δεύτερη διαθήκη του Michael Jackson

Στην κληρονομιά του Michael Jackson, κρύβεται πλούτος και χρέη για όλους. Στον απόηχο του ‘Leaving Neverland’, πρέπει να βρούμε τι θα τα κάνουμε.

PROMO
Social Man