ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Το τραγούδι του ‘Furious 7’ μόλις έσπασε ένα ασύλληπτο ρεκόρ

Κάποιοι πήραν το 'See you again' τοις μετρητοίς.

Ας ξεκινήσουμε με τα αρνητικά. Μέχρι πριν λίγες ημέρες, το ΜΟΝΑΔΙΚΟ βίντεο στον πλανήτη που είχε ξεπεράσει τα 2 δισεκατομμύρια views στο YouTube ήταν το ‘Gangnam Style’ του Psy. Αν δεν το θυμάσαι, καλωσόρισες απ’ το ταξίδι στο διάστημα απ΄το οποίο φαντάζομαι μόλις γύρισες έπειτα από αρκετά χρόνια, αλλά λυπάμαι, δεν το βάζω στο κείμενο, δεν του δίνω κι άλλα views.

Πάμε και στα θετικά. Ο Psy, έχει πλέον παρέα στο κλειστό αυτό κλαμπ των 2 δις views τον Wiz Khalifa και τον Charlie Puth, αφού η συνεργασία τους για το ‘See You Again’ ξεπέρασε πριν μερικές ημέρες αυτό το νούμερο – σταθμό.

 

Το κομμάτι κυκλοφόρησε τον Μάρτιο του 2015 και αποτελεί φόρο τιμής στον αδικοχαμένο Paul Walker, με το βίντεο κλιπ να περιλαμβάνει αρκετά πλάνα του ηθοποιού, ενώ φυσικά το είδαμε και στην τελευταία σκηνή του ‘Furious 7‘ (όχι, δεν δακρύσαμε, μπήκε ποπ κορν στο μάτι μας).

Πάντως, το κλειστό αυτό κλαμπ αναμένεται να μεγαλώσει σύντομα αφού κοντά στα 2 δις views βρίσκονται και τα ‘Uptown Funk’ του Bruno Mars, ‘Sorry’ του Justin Bieber και ‘Blank Space’ της Taylor Swift.