ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Βραχιόλι σε ηλεκτρίζει όποτε τρως πολύ junk food, το αντιπαθούμε ήδη

Ένα δώρο που κάθε μητέρα θα ήθελε να κάνει στο παιδί της.

Όλοι μας (ή για να μην είμαστε άδικοι, οι περισσότεροι από εμάς), έχουμε μια τάση να δυσκολευόμαστε να τηρήσουμε τους στόχους που θέτουμε για τον εαυτό μας, είτε αυτό αφορά τη δίαιτα, είτε το να μην ξοδεύουμε τα λεφτά μας σε βλακείες, είτε το να μην τρώμε τα νύχια μας και να μην περνάμε πολλή ώρα μπροστά στην οθόνη μας.

Έχουμε όλη την καλή θέληση, αλλά την κρίσιμη στιγμή λιγοψυχάμε και παρασυρόμαστε. Αντικειμενικά, όση καλή διάθεση κι αν έχουν οι δικοί μας άνθρωποι, δεν είναι δυνατόν να βρίσκονται διαρκώς δίπλα μας για να μας επιτηρούν και να μας επαναφέρουν στον ίσιο δρόμο. Υπάρχει όμως κάτι που μπορεί να παίξει αυτό τον ρόλο και να φροντίσει να μην ξανά ξεφύγεις πότε από τα όριά σου.

Κυρίες και κύριοι, γνωρίστε το βραχιόλι Pavlok, το οποίο φροντίζει κάθε φορά που ξεφεύγεις να σε βάζει στη θέση σου, χτυπώντας σε με 350 βολτ ρεύματος. Εσύ το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να αποθηκεύσεις στο λογισμικό του τις κακές σου συνήθειες και κάθε φορά που εσύ χάνεις την αυτοπειθαρχία σου, το βραχιόλι θα σε επαναφέρει στην τάξη χτυπώντας σε με ακίνδυνη τάση ρεύματος, ικανή να σε κάνει να συνδέσεις την συνήθειά σου με κάτι δυσάρεστο.

Μάλιστα, θα υπάρχει app το οποίο μπορούν να κατεβάσουν οι φίλοι σου και να το χρησιμοποιούν για να σε τιμωρούν όποτε σε βλέπουν να τρως ή να ψωνίζεις κάτι παραπάνω. Το βραχιόλι είναι διαθέσιμο στην Amazon στα 199 ευρώ και κάθε φόρτιση περιλαμβάνει 150 σοκ ρεύματος, με τις πρώτες κριτικές να είναι ανάμικτες.

Χίλιες φορές να σε βρίζει η μητέρα σου παρά να σε χτυπάει το ρεύμα, αν θέλεις τη γνώμη μας.