FIBA
ENTERTAINMENT

Live Chat για το σούπερ ντέρμπι Καναδάς-Σενεγάλη

Επιτέλους λίγη σημασία στους αγώνες που ομορφαίνουν το Μουντομπάσκετ.

Σημαντικοί οι αγώνες της Εθνικής μας, ωραία τα ντέρμπι όπως το Τουρκία-ΗΠΑ και το Ρωσία-Αργεντινή, ανυπομονούμε για τα σπουδαία που έρχονται στην επόμενη φάση (ελπίζουμε και για την Ελλάδα), αλλά ας το παραδεχτούμε. Το πραγματικό ζουμί του Μουντομπάσκετ είναι αυτοί οι πρωινοί αγώνες ανάμεσα σε χώρες που εξαρχής είχαν ελάχιστες ελπίδες διάκρισης, κατέβηκαν όμως στο τουρνουά για να τις διεκδικήσουν και τις τιμάμε γι’ αυτό.

Όπως το Καναδάς-Σενεγάλη για παράδειγμα. Από δύο ήττες έκαστη, αγωνίζονται μεταξύ τους δίχως την παραμικρή πιθανότητα πρόκρισης, σε ένα άδειο γήπεδο, με ελάχιστους θεατές ανά τον κόσμο να ενδιαφέρονται. Ε λοιπόν εμείς ενδιαφερόμαστε. Και ενδιαφερόμαστε τόσο, που αποφασίσαμε να κάνουμε και ένα live chat για να τιμήσουμε τις δύο χώρες (Ο Καναδάς έχει στον πάγκο του τον προπονητή των πρωταθλητών Ράπτορς άλλωστε, καθώς και τους Μπιρτς και Γουίλτζερ) πριν αυτές συνεχίσουν τον τίμιο αγώνα τους για τις θέσεις 17-32.

Μπορεί ο αγώνας να μη βρήκε θέση στην τηλεόραση της ΕΡΤ και να εξορίστηκε στο Web TV, βρήκε όμως θέση στην καρδιά μας. Ας κερδίσει ο καλύτερος.

Η σελίδα ανανεώνεται αυτόματα όποτε υπάρχει νέα καταχώρηση - δεν χρειάζεται refresh