PUBLI

18 «μαέστροι» από το χώρο της παγκόσμιας γαστρονομίας διαγωνίζονται για τον τίτλο του Master of Pasta

Το Pasta World Championship της διάσημης και πολυαγαπημένης Ιταλικής μάρκας ζυμαρικών Barilla επιστρέφει στις 24 - 25 Οκτωβρίου και υπόσχεται να σου...γαργαλίσει τον ουρανίσκο!

Για 7η συνεχόμενη χρονιά, 18 ταλαντούχοι σεφ ηλικίας μέχρι 35 ετών θα λάβουν μέρος στη διήμερη, γαστριμαργική πρόκληση, μέσα απο την οποία θα αναδειχθεί ο επόμενος Master of Pasta. 

Οι 18 επιλεγμένοι υποψήφιοι καλούνται όχι μόνο να έρθουν αντιμέτωποι με την πρόκληση ενός ανατρεπτικού πιάτου αλλά και με τον ίδιο τους τον εαυτό, ενώ το γευστικό παζλ της κριτικής επιτροπής θα συμπληρώνουν εμβληματικοί σεφ και καταξιωμένες προσωπικότητες της γαστρονομίας. Η επιλογή του νικητή θα γίνει με γνώμονα την πρωτοτυπία, το στήσιμο του πιάτου, και φυσικά τη μαγειρική δεξιοτεχνία, μέσα απο τρεις- κυριολεκτικά καυτές- δοκιμασίες.

Την Ελλάδα, θα εκπροσωπήσει στο φετινό Pasta World Championship ένας από τους πιο χαρισματικούς σεφ της γενιάς του, ο Σταμάτης Μισομικές, ο οποίος θα κληθεί να μοιραστεί τις υψηλού επιπέδου γνώσεις του, πειραματιζόμενος με παραδοσιακές συνταγές και τοπικά προϊόντα.

EAT POSITIVE

Ο βασικός άξονας του φετινού Pasta World Championship επικεντρώνεται γύρω από την ιδέα «Eat Positive», σε μια προσπάθεια της Barilla να συμβάλλει στην προώθηση της σωστής και ισορροπημένης διατροφής. Σε αυτό το πλαίσιο, οι 18 συμμετέχοντες θα κληθούν να διαδώσουν αυτή τη φιλοσοφία, δημιουργώντας πιάτα που υιοθετούν το μοντέλο της υγιεινής διατροφής.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Pasta World Championship μπείτε στο: www.pastaworldchampionship.com