PUBLI

6 παπούτσια για τις γιορτές που μπορείς να παραγγείλεις online

Βρήκαμε 6 'καλά' παπούτσια για κάθε τύπο. Παράγγειλε τώρα να ξενοιάσεις, και ευχαρίστησέ μας μετά.

Οι γιορτές έχουν σχεδόν έρθει. Μήπως κάθε χρονιά ζεις τη μέρα της μαρμότας, ψάχνοντας παπούτσια την τελευταία στιγμή, που όλοι ξέρουμε ότι νούμερα δεν υπάρχουν, η πολυκοσμία σε πνίγει και η πωλήτρια μάλλον είναι στα πρόθυρα νευρικής κρίσης; Τι θα έλεγες φέτος να γλιτώσεις την ταλαιπωρία και το άγχος, ψωνίζοντας online τα παπούτσια που θα βάλεις με τα καλά σου, εύκολα και χωρίς να χρειαστεί να σηκωθείς από τον καναπέ σου (ίσως χρειαστεί να αφήσεις το χειριστήριο της κονσόλας για 5 λεπτά).

1. Για τον κλασσικό τύπο

Δεν θες πολλά-πολλά. Καλό παντελόνι, απλό πουκάμισο, σακάκι και ίσως γραβάτα, που – ας μη γελιόμαστε – θα τα βγάλεις στα μισά της βραδιάς, και πολύ καλό παπούτσι. Δεν θα σε γράψουν οι στήλες μόδας, αλλά σίγουρα θα είσαι ο πιο καλοντυμένος του ρεβεγιόν.

Μαύρο ανδρικό  Oxford σε κλασσική γραμμή

 

2. Για τον θέλω-την-άνεσή-μου

Είσαι αυτός που κάθε φορά γκρινιάζει «που να τρέχουμε τώρα». Αλλά επειδή γιορτές είναι και, θα κακά τα ψέματα, θα σε τραβολογήσει ο κολλητός και θα βγεις, πάρε ένα παπούτσι που φοριέται με καλά ρούχα, αλλά δεν θα σε κουράσει όσες ώρες κι αν το βάλεις.

Μαύρο ανδρικό δερμάτινο oxford με διακοσμητικές τρυπούλες και αθλητική σόλα

 

3. Για τον όχι-πάλι-μαύρο-βαρέθηκα

Απλά μαύρα δετά παπούτσια κοστουμιού έχεις. Δεν παίρνεις και ένα λίγο πιο ενδιαφέρον σχέδιο σε καφέ, γιατί έχεις βαρεθεί (κι εσύ, κι εμείς που σε βλέπουμε) να βάζεις συνέχεια τα ίδια;

 

Καφέ ανδρικό δερμάτινο croco παπούτσι τύπου Oxford με κορδόνια

 

4. Για τον θέλω-ένα-παπούτσι-και-για-το-γραφείο

Θες ένα παπούτσι που θα το βάλεις στις γιορτές, αλλά θα το λιώσεις και στο γραφείο γιατί πρέπει να βγάλει τα λεφτά του. Δεν σε αφήσαμε παραπονεμένο.

Μαύρο ανδρικό δερμάτινο Oxford παπούτσι με λαστιχένια σόλα

 

5. Για τον fashion-forward

Τα μίνιμαλ-απλά-basic σε κάνουν να χασμουριέσαι. Πάρε ένα παπούτσι ενδιαφέρον και νεανικό, που απογειώνει το ντύσιμο και θα εντυπωσιάζει αυτές που αγαπούν να πετάνε ατάκες τύπου «εγώ τον άντρα τον κρίνω από τα παπούτσια».

Δίχρωμο ανδρικό δερμάτινο oxford από μπορντώ και μαύρο λουστρίνι με διακοσμητικές τρύπες και τρακτερωτή σόλα

 

6. Για τον rock τύπο

Δεν είσαι των γιορτών και της σαμπάνιας, είσαι των συναυλιών και της μπύρας. Μην πας στο ρεβεγιόν όμως με τα λερωμένα πάνινα ή τις biker boots. Πάρε ένα κομψό Chelsea μποτάκι, που πάει με σκούρο skinny denim, βάλε κι ένα απλό λεπτό πουλοβεράκι πάνω από το band t-shirt, και είσαι έτοιμος.

 

Μαύρο ανδρικό δερμάτινο μποτάκι Chelsea με λάστιχο