Άρχισαν τα After Office Rose Parties

H πρεμιέρα έγινε με το 'L' Esprit du Lac', στο '48 Urban Garden'.
SHARES

Το Κτήμα Κυρ-Γιάννη εγκαινίασε μια σειρά από after office rosé parties, με το "L' Esprit du Lac" το νέο ροζέ του Κτήματος. Αφετηρία ήταν το 48 urban garden όπου την Πέμπτη 19 Απριλίου φίλοι και άνθρωποι των media  κήρυξαν την έναρξη των "L' Esprit du Lac" After Office Parties υπό τις groove μουσικές της Έυας Μπουντούρη.

Κομψό, ανάλαφρο, δροσερό, νόστιμο, το “L’ Esprit du Lac” υπόσχεται να μας χαρίσει νέες γευστικές εμπειρίες!

 

Το νέο κρασί προέρχεται από παλιούς αμπελώνες Ξινόμαυρου, στη ζώνη ΠΟΠ του Αμυνταίου, ηλικίας 30 ετών και πάνω, τα οποία δίνουν μικρότερη παραγωγή και καλύτερο σταφύλι. Το "Πνεύμα της Λίμνης" παραπέμπει στις τέσσερις λίμνες της περιοχής, οι οποίες επιδρούν ευεργετικά στο μικροκλίμα και στην αμπελουργία.

 

Η ομάδα της Κυρ-Γιάννη διάλεξε ένα Γαλλικό όνομα, που σε αντίθεση με τα ονόματα των άλλων κρασιών του Κτήματος, δεν αφορά τόπους, τη φύση και αμπελώνες, αλλά αισθήσεις και συναισθήματα!

 

Το “Πνεύμα της Λίμνης” έχει ένα διπλό νόημα: μας παρακινεί να ψάξουμε το πνεύμα μέσα μας και ταυτόχρονα μας θυμίζει το σημαντικό ρόλο που παίζει το terroir μιας περιοχής στην παραγωγή ενός ποιοτικού κρασιού. Το κυρίως εποχιακό ροζέ χαρακτηρίζεται από ελαφρύ σώμα, δροσιστική οξύτητα με αρώματα λευκόσαρκου ροδάκινου και άγουρης φράουλας.

 

Δοκιμάστε το αυτό το καλοκαίρι και ανακαλύψτε το δικό σας πνεύμα σε ένα από τα After Office Rosé Parties που θα ακολουθήσουν!

#kiryianni #lespritdulac

Λίγα λόγια για τον τόπο προέλευσης

Απλωμένο στο βορειοδυτικό άκρο της Μακεδονίας, το οροπέδιο του Αμυνταίου είναι ένας από τους πιο ιστορικούς αμπελώνες της Ελλάδας.

Σήμερα, το Αμύνταιο έχει εξελιχθεί σε μία πολλά υποσχόμενη αμπελουργική ζώνη, ενώ είναι η μοναδική ελληνική ΠΟΠ ζώνη για ροζέ κρασιά. Η περιοχή χαρακτηρίζεται από ένα ιδιαίτερο μικροκλίμα και έδαφος, κατάλληλο για παραγωγή οίνων υψηλής ποιότητας.

Η αμπελουργική ζώνη βρίσκεται σε υψόμετρο 550 – 750 μέτρων, σε μια περιοχή με γενικά φτωχά, αμμώδη εδάφη σε ασβεστολιθικό υπόστρωμα, όπου σε συνδυασμό με το ήπιο ηπειρωτικό κλίμα, αποτελούν τους σημαντικούς παράγοντες που μας δίνουν τα υπέροχα κρασιά του Αμυνταίου!

Για περισσότερες πληροφορίες www.kiryianni.gr

Facebook: facebook.com/KirYianni

Instagram: instagram.com/kiryianni

Twitter: twitter.com/kiryianni

Share
 

24Media Network

Ατλέτικο... Μοντεβιδέο

Τα στόπερ, οι Ουρουγουανοί Χιμένες και Γοδίν, μέσα σ' ένα πεντάλεπτο σκόραραν από ένα γκολ και χάρισαν στην Ατλέτικο τη νίκη με 2-0 επί της Γιουβέντους. (VIDEOS).

Το ποδόσφαιρο ανέστησε την πόλη του El Chapo

Η σημερινή ιστορία έχει Εl Chapo, την πρόταση του να αγοράσει την Τσέλσι, ναρκωτικά, δολοφονίες, το τείχος του Τραμπ και την απόφαση μιας γυναίκας να κρατήσει στη ζωή μια από τις πιο επικίνδυνες πόλεις του πλανήτη, μέσω του ποδοσφαίρου.

Ανατροπή και με 10

Η Μάντσεστερ Σίτι βρέθηκε να χάνει με 2-1 και να παίζει με 10 παίκτες, αλλά με δυο γκολ σε πέντε λεπτά έκανε το 2-3 και πήρε προβάδισμα πρόκρισης. (VIDEOS)

 
PROMO
Social Man