PUBLI

Άγιος Βαλεντίνος: Κάνε ένα δώρο που θα τη συγκινήσει πραγματικά

Η γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου πλησιάζει και εσύ πρέπει να βρεις το κατάλληλο δώρο για την εκλεκτή της καρδιάς σου. Όχι γιατί είσαι fan της γιορτής, αλλά γιατί είσαι fan της εκλεκτής σου! Φυσικά, δεν αναφερόμαστε σε δώρα τετριμένα ή αναμενόμενα, για τη συγκεκριμένη γιορτή! Κάθε άλλο!

Για την ημέρα αυτή, θέλεις να βρεις έναν ξεχωριστό και πρωτότυπο τρόπο να εκφράσεις την αγάπη σου. Άλλωστε το ξέρεις καλά: Όσο και αν η καλή σου, υποστηρίζεί ότι είναι αντιβαλεντινική και ότι ποσώς την απασχολεί η ημέρα αυτή, βαθιά μέσα της ανυπομονεί να δει τι δώρο θα επιλέξεις, ως αδιαμβησβήτητη επιβεβαίωση, της αγάπης σου για εκείνη! Και, πίστεψέ μας, τα λούτρινα κουκλάκια, δεν είναι, πια, ένα από αυτά!

Άρα λοιπόν, ποιο δώρο μπορεί να είναι τόσο πρωτότυπο, ιδιαίτερο και… ειλικρινές, που θα σε κάνει να ανέβεις ακόμη περισσότερο στα μάτια της και θα της προκαλέσει και συγκίνηση και ενθουσιασμό; Σίγουρα, όχι κάτι που θα της δώσει την εντύπωση ότι το πήρες, μόνο και μόνο για να βγεις από την υποχρέωση, αλλά κάτι για το οποίο έψαξες πολύ. Άλλωστε, η γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου, είναι μια καλή η τέλεια αφορμή για να την εκπλήξεις, με έναν τρόπο μοναδικό! Και όχι μόνο αν είσαι στην αρχή της σχέσης σας, αλλά ακόμη κι αν είστε χρόνια μαζί.

Ένα δώρο που θα της επιτρέπει να έχει πάντα χαραγμένη, εκτός από την καρδιά της και τη μνήμη της, το μέρος που ζήσατε και μοιραστήκατε μία από τις πιο σημαντικές, πρώτες στιγμές σας. Όπως, εκεί όπου της είπες το πρώτο “σ’αγαπώ”. Εκεί όπου την συνάντησες πρώτη φορά, εκεί όπου πήγατε τις πρώτες σας διακοπές ως ζευγάρι… Εκεί όπου σου είπε το Ναι!… Ένα δώρο που θα είναι συνδεδεμένο με τις πιο δικές σας αναμνήσεις.

Σκέψου που είναι το “Εκεί” και στην 3rd Floor θα βρουν τις συντεταγμένες του για να το γράψουν στο κόσμημα που θα επιλέξεις. Σε κολιέ, βραχιόλι ή δαχτυλίδι, για να μπορεί το “εκεί”, να είναι πάντα μαζί της!

 

Δες ΕΔΩ το Χειροποίητο κολιέ Ilenia

 

Δες ΕΔΩ το Χειροποίητο βραχιόλι Coordinates Part1

 

Δες ΕΔΩ το Χειροποίητο βραχιόλι Coordinates

Πώς θα παραγγείλεις τα χειροποίητα κοσμήματα 3rd Floor με συντεταγμένες;

Θα πρέπει να ακολουθήσεις 4 πολύ απλά βήματα:

  • Μπαίνεις ΕΔΩ
  • Επιλέγεις το κόσμημα που θέλεις, το μέταλλο και την επιμετάλλωση της προτίμησής σου.
  • Γράφεις, στο ειδικό πλαίσιο, τη διεύθυνση, τη χώρα ή την πόλη που σε ενδιαφέρει
  • Αυτό ήταν! Σε 2-3 ημέρες, θα έχεις το έχεις στα χέρια σου! Ή, σε 2-3 ημέρες, είσαι πανέτοιμος για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου! Υ.Γ.: Βάλε τη διεύθυνση του γραφείου σου για να μην σε καταλάβει!