Αναδείξτε τα αγαπημένα σας αντικείμενα με τη νέα σειρά SAMMANHAΝG της ΙΚΕΑ

Η ΙΚΕΑ, εταιρεία του Ομίλου FOURLIS, καλωσορίζει τη νέα συλλεκτική σειρά SAMMANHANG.
SHARES

Για όλους εμάς που δε θέλουμε να αποχωριστούμε τα αγαπημένα μας αντικείμενα συναισθηματικής αξίας αλλά θέλουμε να οργανώσουμε τα ράφια μας, έρχεται η σειρά SAMMANHANG που μας βοηθά να διατηρήσουμε τις αναμνήσεις μας και να αναδείξουμε τις συλλογές μας.

Επτά ξεχωριστοί σχεδιαστές συνεργάστηκαν για να δημιουργήσουν τη νέα συλλεκτική σειρά, που μέσα από τα προϊόντα της μας καλεί να ανακαλύψουμε μία διαφορετική πλευρά της ΙΚΕΑ. Η νέα συλλεκτική σειρά SAMMANHANG αποτελείται από ανοιχτές και κλειστές μονάδες αποθήκευσης, ενώ περιλαμβάνει από μικρά κουτιά μέχρι έπιπλα και ποικιλία υλικών για κάθε στιλ.

 

Αποτελεί ένα «πλαίσιο» και έναν κομψό τρόπο για να παρουσιάσουμε τις αγαπημένες μας συλλογές, εξερευνώντας τη συναισθηματική πλευρά της αποθήκευσης.

Γυάλινα κουτιά με καπάκι για να αποθηκεύσουμε τα κοσμήματά μας, βάση με δίσκους για να τοποθετήσουμε τα αγαπημένα μας αντικείμενα, κουτιά-βιτρίνα κατάλληλα για να παρουσιάσουμε τα εκθέματά μας, όλα τα προϊόντα της νέας συλλεκτικής σειράς SAMMANHANG αποτελούν ιδανική επιλογή για να οργανώσουμε μικρά ή μεγάλα αντικείμενα στο μπάνιο, στην κουζίνα και σε όλους τους χώρους του σπιτιού.

Share
 

24Media Network

Το χόμπι του Ρικ Πιτίνο δεν μπορείς να το πιστέψεις

O Ρικ Πιτίνο λατρεύει το μπάσκετ. Είναι το πάθος του. Το χόμπι του είναι κάτι που αφορά αγώνες, όχι όμως και ανθρώπους. Διαβάστε με τι ασχολείται από τη δεκαετία του '80 ο προπονητής του Παναθηναϊκού, για τη διασκέδαση του.

H νέα βαθμολογία της Basket League

O Ολυμπιακός τιμωρήθηκε με αφαίρεση 6 βαθμών για την αποχώρηση του από τον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας. Δείτε πώς διαμορφώθηκε η βαθμολογία της Basket League.

 
PROMO
Social Man