PUBLI

Άνοιξη, η καλύτερη εποχή για ορθοπεταλιές!

Στο νέο κατάλογο των Praktiker οι λάτρεις του ποδηλάτου θα ανακαλύψουν ό,τι χρειάζονται για τις ομορφότερες ποδηλατικές στιγμές.

Για όσους ‘το ποδήλατο είναι ο δικός τους τρόπος να ξεφεύγουν’, αυτή την άνοιξη τα Praktiker είναι ο απόλυτος προορισμός για να απογειώσετε, με άνεση και ασφάλεια, τις ποδηλατικές στιγμές σας.

Διασκεδαστικές Στιγμές στην ‘Ημέρα Ποδηλάτου’

Η ‘Ημέρα Ποδηλάτου’ που πραγματοποιήθηκε στα Praktiker του Ελληνικού, της Μεταμόρφωσης, της Θεσσαλονίκης και του Ηρακλείου Κρήτης (1/4/17) και στα Praktiker Αγ. Βαρβάρας και της Πάτρας (8/4/17), συγκέντρωσε πολλούς μικρούς και μεγάλους φίλους που συμμετείχαν με ενθουσιασμό σε διαδραστικά παιχνίδια και διασκεδαστικές ποδηλατοδρομίες, ενημερωτικά σεμινάρια και άλλες ενδιαφέρουσες δραστηριότητες, διεκδικώντας παράλληλα ένα ποδήλατο δώρο.

Τα πάντα για τους μικρούς ποδηλάτες                                                                                             

Μεγάλη συλλογή από παιδικά ποδήλατα για όλες τις ηλικίες, αυτοκινούμενα οχήματα-παιχνίδια και scooter και ποικιλία σε είδη αξεσουάρ για το λιλιπούτειο αναβάτη και το ποδήλατό του, θα προσφέρουν στους μικρούς “easy riders” της ζωής σας στιγμές χαράς, με ασφάλεια. Οι εξειδικευμένοι συνεργάτες των Praktiker είναι στη διάθεσή σας σε κάθε κατάστημα και θα σας βοηθήσουν με  ιδέες και λύσεις, να επιλέξετε το σωστό ποδήλατο και όλα τα απαραίτητα όπως κράνη, γάντια, επιγονατίδες, φώτα, αλυσίδες, κλειδαριές ασφαλείας κτλ. για τις μελλοντικές βόλτες τους.

Ό,τι χρειάζεται κάθε ποδηλατόφιλος

Τα Praktiker διαθέτουν περισσότερα από 120 ποδήλατα και πάνω από 400 αξεσουάρ, διαθέσιμα σε 15 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα αλλά και online στο praktiker.gr. Η ανανεωμένη γκάμα τους περιλαμβάνει κορυφαίες και διεθνώς αναγνωρισμένες σειρές ποδηλάτων Mountain (MTB), City, Trekking και Full Suspension, νέες ξεχωριστές σειρές όπως τα Fat Bikes, τα Folding Bikes, τα Racing Bikes και τα E-bikes, αλλά και τις own-brand σειρές Everest και Everest Pro που δημιουργήθηκαν ειδικά για τα Praktiker, σε συνεργασία με την Εταιρεία Μανιατόπουλος.

Οι φίλοι της high tech τεχνολογίας θα ανακαλύψουν ποικιλία εξοπλισμού από ηλεκτρονικά κοντέρ, φορητά ηχεία και power banks, μέχρι action cameras. Έως 13/05/2017, με την αγορά κάθε ποδηλάτου αξίας €249 και άνω, τα Praktiker προσφέρουν ΔΩΡΟ μια Action Camera αξίας €49,99.

Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για ποδηλατικές σειρές, αξεσουάρ, προϊόντα περιποίησης και ασφάλειας, καθώς και για πρότυπα tips και ιδέες για τη συντήρηση και τη σωστή χρήση του αγαπημένου σας μεταφορικού μέσου, αυτή την άνοιξη τα Praktiker είναι στη διάθεσή σας για να καλύψουν κάθε σας ανάγκη και θα σας βοηθήσουν να απολαύσετε αξέχαστες ποδηλατάδες!

Επισκέψου σήμερα τα Praktiker, αν το ‘Ποδήλατο είναι ο δικός σου τρόπος να ξεφεύγεις’!