PUBLI

Αποτοξίνωση από την καθημερινότητα; Seidensticker Detox!

Κάθε φθινόπωρο η ανανέωση της γκαρνταρόμπας –και του εαυτού μας- είναι απαραίτητη για να ξεκινήσει δημιουργικά η εργασιακή χρονιά.

Αυτό που δεν είναι απαραίτητο όμως είναι να καλωσορίσετε τη νέα σεζόν με το συνηθισμένο συναίσθημα της καταπίεσης που προκαλεί η καθημερινότητα και η ρουτίνα της εργασίας. Μήπως λοιπόν ήρθε η ώρα να επαναπροσδιορίσετε την φιλοσοφία σας; Η νέα συλλογή Φθινόπωρο/Χειμώνας 2017 της Seidensticker, του απόλυτου brand για ανδρικά πουκάμισα, σας προτείνει… “Business Detox”.

Αποτοξινωθείτε από τις αγχωτικές καταστάσεις που σας προκαλεί η δουλειά και αντιμετωπίστε τις με πιο ανάλαφρη διάθεση, διατηρώντας το απόλυτο business look.

 

Η νέα τοποθέτηση της Seidensticker είναι εμφανής στη γραμμή, το ύφασμα, την υψηλών προδιαγραφών ποιότητα, την ανθεκτικότητα και ασφαλώς την ποικιλία που θα βρείτε στα πουκάμισα. Οι 5 διαφορετικές γραμμές του brand –ξεκινώντας από την πιο στενή έως την πιο άνετη- εφαρμόζουν σε κάθε τύπο σώματος, δίνοντας στον άντρα την αυτοπεποίθηση που αναζητά μέσα στην απαιτητική καθημερινότητα. Μονόχρωμα πουκάμισα στις ζεστές αποχρώσεις του μπλε, του πράσινου και του καφέ ή και επιλογές μέσα από μία πλούσια γκάμα από καρό και ριγέ μοτίβα, θα σας συνοδεύσουν στην δουλειά, χαρίζοντάς σας στιλ, άνεση και κυρίως το απόλυτο business look!

 

Η “Detox” εμπειρία όμως δεν σταματά εδώ: η Seidensticker δημιούργησε για εσάς μία μεγάλη συλλογή με αξεσουάρ όπως γραβάτες, ποσέτ και παπιγιόν που υπόσχεται να σας προσφέρει κομψότητα σε κάθε περίσταση. Αποτοξινωθείτε από τις αγχωτικές και πιεστικές καταστάσεις της καθημερινότητας, αποκτήστε το ανανεωμένο look που αναζητείτε και απογειώστε την εμφάνισή σας συνδυάζοντας το αγαπημένο σας αξεσουάρ με το αγαπημένο σας πουκάμισο.

Ανακαλύψτε κι εσείς τη Detox  εμπειρία με ένα κλικ στο @Clodist.gr!