PUBLI

Black Friday: Η ημέρα – φαινόμενο

Μετράμε της μέρες για την Black Friday και ανανεώνουμε το ραντεβού μας στo Public.

Για χρόνια το διάβαζες ή έβλεπες εικόνες από το εξωτερικό: εκπτώσεις άνευ προηγουμένου και πανευτυχείς καταναλωτές να αξιοποιούν τις χαμηλότατες τιμές λίγο πριν τα Χριστούγεννα και πιο συγκεκριμένα την τελευταία Παρασκευή του Νοεμβρίου, ψωνίζοντας δώρα για τους αγαπημένους, αλλά και για τους εαυτούς τους. Το Public είναι η ελληνική αλυσίδα που έφερε πρώτο την Black Friday στην Ελλάδα, συμπαρασύροντας μαζί του και μια ολόκληρη χώρα.

Φέτος, στις 24 Νοεμβρίου, θα είσαι πανέτοιμος για τις αγορές σου, έχοντας προνοήσει για τα εξής:

Δεν πιστεύω να περιμένεις την τελευταία στιγμή για να αποφασίσεις ποιες θα είναι οι αγορές σου. Ιδανικά δε, θα πρέπει να έχεις δύο λίστες, όχι μία: Αυτήν με τα απαραίτητα και αυτήν με τα nice to have –αυτά δηλαδή που θα τα αγοράσεις μόνο αν τα βρεις σε extra special price.

Φυσικά και θα επισκεφτείς τα αγαπημένα σου φυσικά καταστήματα, αλλά μην παραμελήσεις και τα online shops τους, στα οποία οι εκπτώσεις πιθανότατα θα έχουν ξεκινήσει ήδη από το βράδυ της Πέμπτης.

Και τα newsletter αυτές τις μέρες τα διαβάζουμε, ναι; Δεν τα πετάμε χωρίς καν να τα ανοίξουμε, όλο και κάποια χρήσιμη πληροφορία θα έχουν για το πού θα κινηθούν οι εκπτώσεις τους.

Ελπίζω να έχεις κρατήσει ένα -έστω και μικρό- μπάτζετ στην άκρη ε;

Μην παρασυρθείς από τις τιμές και μην κάνεις ‘εκπτώσεις’ στις επιλογές σου. Σε κάθε περίπτωση προτίμησε τα επώνυμα καταστήματα.

Σε κάθε περίπτωση ετοιμάσου να το διασκεδάσεις, γιατί όπως και κάθε γιορτή, έτσι και αυτή, το σημαντικότερο είναι το ίδιο το party! Και επιτέλους, χάρη στο Public  είμαστε και εμείς καλεσμένοι!