PUBLI

Εγκαίνια νέων κεντρικών γραφείων για την εταιρεία BEAT snack & coffee & παρουσίαση πλάνου 2020

Η σύγχρονη και ανερχόμενη αλυσίδα γρήγορης εστίασης ΒΕΑΤ snack&coffee εγκαινίασε τα νέα κεντρικά γραφεία της στο ΧΑΙΔΑΡΙ, Λ. Αθηνών 284, σε έναν σύγχρονο χώρο όπου στεγάζεται πλέον και το εκπαιδευτικό κέντρο της εταιρείας.

Η εταιρεία επενδύει στην ολοκληρωμένη εκπαίδευση του προσωπικού, τόσο του νεοεισερχόμενου όσο και του υπάρχοντος, καθώς διαρκώς αναβαθμίζει και εμπλουτίζει τις θεματικές ενότητες των σεμιναρίων, με στόχο να δημιουργήσει άριστο προσωπικό που θα απογειώσει την συνολική εμπειρία των πελατών της.

Στα εγκαίνια παρευρέθηκαν όλοι οι franchisee του δικτύου ΒΕΑΤ, καθώς και βασικοί συνεργάτες. Έγινε παρουσίαση του πλάνου για το 2020, το οποίο μεταξύ άλλων περιλαμβάνει και την λειτουργία 5 νέων καταστημάτων ΒΕΑΤ. Στην εκδήλωση των εγκαινίων παρευρέθηκε και μίλησε ο γνωστός παρουσιαστής Δημήτρης Ουγγαρέζος, οποίος είναι και το κεντρικό πρόσωπο της διαδικτυακής καμπάνιας της ΒΕΑΤ.

Η αλυσίδα ΒΕΑΤ είναι μια αμιγώς ελληνική εταιρία που δραστηριοποιείται στην Ελληνική αγορά από το 2009 διαγράφοντας μια επιτυχημένη διαδρομή στο χώρο της εστίασης. Πρόκειται για μια διαφοροποιημένη πρόταση στην αγορά, καθώς προσφέρει μια ευρεία γκάμα προϊόντων άριστης ποιότητας και γεύσης που καλύπτει τις ανάγκες των καταναλωτών 24 ώρες το 24ωρο, 365 ημέρες το χρόνο, σε συνδυασμό πάντα με μία ανταγωνιστική τιμολογιακή πολιτική. Έτσι τα ΒΕΑΤ καλύπτουν όλες τις περιστάσεις κατανάλωσης και προσφέρουν καφέ, ροφήματα, ζύμες & πίτες, σάντουιτς, burgers, κρέπες αλλά και γεύματα, σε ένα μοντέρνο, σύγχρονο και οικείο περιβάλλον.