Εσείς τί συμβουλή θα δίνατε στους μελλοντικούς μπαμπάδες;

Το Dove Men+Care, ανατρέπει και πάλι τα στερεότυπα, τονίζοντας τη δύναμη που κρύβει μέσα της η φροντίδα κάθε πατέρα απέναντι στο παιδί του.
SHARES

Ο χρόνος που αφιερώνουν οι νέοι γονείς με τον ερχομό του παιδιού τους, οι πρώτες στιγμές που περνούν μαζί του, είναι τόσο πολύτιμες και μοναδικές, αλλά και τόσο ικανές να θέσουν και να καθορίσουν τους δεσμούς μιας ολόκληρης ζωής. Ο χρόνος αυτός συστήνει τους νέους γονείς σε μια νέα πραγματικότητα, με στιγμές τόσο ανεκτίμητες που μένουν χαραγμένες για πάντα στη μνήμη.

Δίνοντας νέα διάσταση στο τι σημαίνει να είσαι αληθινός άνδρας, μέσα από τη σημασία του «νοιάζομαι», το Dove Men+Care, ανατρέπει και πάλι τα στερεότυπα, τονίζοντας τη δύναμη που κρύβει μέσα της η φροντίδα κάθε πατέρα απέναντι στο παιδί του, τόσο στα πρώτα στάδια της ζωής του όσο και μετέπειτα.

 

Με αφορμή τη Γιορτή του Πατέρα, την Κυριακή 17 Ιουνίου, το Dove Men+Care παρουσιάζει μια νέα ταινία μικρού μήκους με τίτλο «Dear Future Dads», η οποία τονίζει την αξία και τη σημασία της φροντίδας από τον μπαμπά και υποστηρίζει το δικαίωμα για άδεια πατρότητας σε όλο τον κόσμο. Στη νέα αυτή ταινία, αληθινοί μπαμπάδες από όλο τον κόσμο μοιράζονται τις ιστορίες τους και δείχνουν πόσες ανεκτίμητες στιγμές και εμπειρίες τούς έχει χαρίσει αυτός ο χρόνος με τα παιδιά τους.

Παρακολουθείστε το video της νέας καμπάνιας εδώ:

 

Σύμφωνα με έρευνες σχετικά με την πατρότητα αλλά και τη σχέση μεταξύ οικογένειας και εργασίας, μέσα από τη φροντίδα προς τα παιδιά τους, οι άνδρες νιώθουν περισσότερη αυτοπεποίθηση και ικανοποίηση. Το παιδί από την πλευρά του βιώνει άμεσα την πολύτιμη επαφή με τον πατέρα, ενώ ενισχύεται συναισθηματικά η σχέση των ανδρών με τη σύντροφό τους, αφού μέσα από τα κοινά συναισθήματα που βιώνουν, έρχονται ακόμα πιο κοντά. Παράλληλα όμως, η ενασχόληση αυτή επιδρά σημαντικά και στην εργασιακή τους ζωή καθώς αυξάνεται η αποδοτικότητά τους αλλά αισθάνονται και περισσότερο ικανοποιημένοι από την εργασία τους.

Το Dove Men+Care με στόχο να καταγράψει τις παγκόσμιες απόψεις γύρω από την άδεια πατρότητας, συνεργάστηκε με τη ΜΚΟ Promundo δημιουργώντας την έρευνα «Helping Dads Care».

 

Τα πρώτα ευρήματα από τις Η.Π.Α δείχνουν ότι η πλειοψηφία των ανδρών επιθυμεί να περνά χρόνο με το παιδί ιδιαίτερα κατά τα πρώτα στάδια της ζωής του. Παρόλο λοιπόν που η επιθυμία είναι τόσο έντονη, λιγότερες από τις μισές χώρες σε παγκόσμιο επίπεδο προβλέπουν την άδεια πατρότητας. Ακόμα όμως και στις περιπτώσεις που προβλέπεται, η πλειοψηφία των ανδρών δεν την αξιοποιεί καθώς τα στερεότυπα που έχουν δημιουργηθεί γύρω από την αποδεκτή συμπεριφορά ενός άνδρα, τους κρατούν πίσω και τους κάνουν να αμφισβητούν την αρρενωπότητά τους.

Με όχημα τη δύναμη της φροντίδας, το Dove Men+Care μέσα από τη νέα καμπάνια #DearFutureDads, στοχεύει να ενημερώσει τους μπαμπάδες ανά τον κόσμο και να τους παρακινήσει να αξιοποιούν την άδεια πατρότητας, διεκδικώντας αυτόν τον τόσο ζωτικής σημασίας χρόνο με τα παιδιά τους. Γιατί οι πρώτες στιγμές που περνά ένας πατέρας με το παιδί του, χτίζουν δεσμούς μιας ζωής. Η φροντίδα φανερώνει αγάπη και είναι αυτή που κάνει έναν άνδρα πραγματικά δυνατό.

Μοιράσου και εσύ τη δική σου συμβουλή προς τους μελλοντικούς μπαμπάδες με το hashtag #DearFutureDads και γίνε μέρος του παγκόσμιου κινήματος φροντίδας του Dove Men+Care.

#DearFutureDads #DoveMen

Share
 

24Media Network

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟ SPORT24.GR

Συνέντευξη: Ο Γιώργος Σαμαράς πονάει ακόμη

Ο Γιώργος Σαμαράς ξεφυλλίζει το βιβλίο της ζωής του στο Sport24.gr. Πονάει ακόμη για τη μεγάλη χαμένη ευκαιρία της Εθνικής, θυμάται λεπτό προς λεπτό το πιο διάσημο πέναλτι στην ιστορία της Ελλάδας και εξοργίζεται με τους "ψιθύρους" για την ομάδα του. Τι λέει για Φορτούνη, Τζόρνταν, Διαμαντίδη, Σπανούλη, Παπαλουκά. Και απαντά πώς μπορείς να παίξεις μπάλα, έχοντας τους παπαράτσι συνεχώς στο πλάι σου. Αποκαλυπτική συνέντευξη.

Με Καλάθη Νοεμβρίου δεν έχει τύχη τον Απρίλη

Η προσαρμογή της Ρεάλ στον Νικ Καλάθη (του ενός πόντου) έφερε το 2-0 στη Μαδρίτη και ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ κυνηγάει πλέον μια ανατροπή που δεν έχει συμβεί ποτέ στην ιστορία της διοργάνωσης (0/22).

Οι έξι των 90.000.000 €!

Ο Ολυμπιακός παραδοσιακά πουλάει με μεγάλη υπεραξία και το Sport24.gr παρουσιάζει / αναλύει 5+1 υποθέσεις παικτών του: την σχέση χρηματιστηριακής - πραγματικής αξίας, πόσο κοστολογούνται και τις ομάδες που έχουν ήδη ενδιαφερθεί.

 
POP για τις δύσκολες ώρες
PROMO
Social Man