PUBLI

Γιώργος Πρίντεζης, o νέος πρεσβευτής του Head & Shoulders!

Το Head & Shoulders, το νούμερο 1 σαμπουάν παγκοσμίως, υπερήφανα ξεκινά τη συνεργασία του στην Ελλάδα με τον διεθνή μπασκετμπολίστα Γιώργο Πρίντεζη.

Το Head & Shoulders στο πλαίσιο της παγκόσμιας επικοινωνίας του, επιλέγει καταξιωμένους αθλητές που αποτελούν πρότυπο και αντιμετωπίζουν καθημερινές προκλήσεις. Στην Ελλάδα, επιλέγει τον διεθνώς αναγνωρισμένο μπασκετμπολίστα Γιώργο Πρίντεζη.

Το Head & Shoulders πρεσβεύει: “Μην αφήνεις τίποτα να σε σταματά”.

Ο Γιώργος Πρίντεζης ταυτίζεται με το μήνυμα της μάρκας, καθώς μέσα από τη προσωπική του ιστορία μάς αποκαλύπτει τις αληθινές δυσκολίες που αντιμετώπισε στο ξεκίνημα της καριέρας του, και πώς μέσα από τη σκληρή δουλειά και την πίστη στον εαυτό του έφτασε στην καταξίωση.

 

Ο Γιώργος Πρίντεζης δήλωσε: “Νιώθω πολύ περήφανος που μια παγκόσμια μάρκα που έχει συνεργαστεί με καταξιωμένους παγκόσμιους αθλητές με επέλεξε για τη καμπάνια της στην Ελλάδα. Μέσα από αύτη τη συνεργασία θέλω και εγώ να μεταδώσω το μήνυμα της αυτοπεποίθησης, της σκληρής δουλειάς και ότι δεν πρέπει να τα παρατάμε εύκολα. Γιατί οι δυσκολίες και τα εμπόδια πρέπει να γίνονται κίνητρα για να πηγαίνει ο καθένας μας μπροστά… όχι μόνο στο γήπεδο αλλά και στη ζωή”.

Η νέα αυτή συνεργασία συνοδεύεται από την καινοτομία του Head Shoulders, το οποίο με την νέα του σύνθεση με Derma & Pure Formula καταπολεμά την πιτυρίδα πριν ακόμα αυτή εμφανιστεί, ενώ παράλληλα δρα κατά των πρώιμων συμπτωμάτων της. (φαγούρα, λιπαρότητα και ξηρότητα). Η καμπάνια θα περιλαμβάνει τηλεοπτικό σποτ, και θα εξαπλωθεί σε όλα τα μέσα επικοινωνίας.