PUBLI

Η ΑΛΦΑ Weiss έκανε την απόλαυση… απολαυστικότερη στα Athens, Thessaloniki, Xanthi και Trikala Street Food Festivals

Η ΑΛΦΑ Weiss μας θύμισε, για μία ακόμα φορά, το έντονο γευστικό φλερτ που έχει με το φαγητό, συμμετέχοντας στα Athens, Thessaloniki, Xanthi & Trikala Street Food Festivals.

Χιλιάδες κόσμου που επισκέφθηκαν τα φεστιβάλ, είχαν τη δυνατότητα να κάνουν την απόλαυση… απολαυστικότερη συνδυάζοντας τις επιλογές τους με τη σταρένια, φρουτώδη, αρωματική ΑΛΦΑ Weiss.

Ιδέες για γευστικούς συνδυασμούς πρότειναν και επιλεγμένοι food bloggers με στόχο να «μυήσουν» τους επισκέπτες στη λογική του food pairing. Συγκεκριμένα στο Thessaloniki Street Food Festival βρέθηκαν η Funky Cook, οι The Eaters και η My Bliss Food, ενώ στο Athens Street Food Festival έδωσαν το «παρών» η Madame Ginger, η Funky Cook και οι Eaters. Οι food bloggers αναμίχθηκαν με τον κόσμο για να αναζητήσουν ξεχωριστές γεύσεις, πρωτότυπες ιδέες και παραλλαγές, με στόχο να ανακαλύψουν τις συνταγές που θα απογειωθούν μαζί με μία ΑΛΦΑ Weiss.

 

H ΑΛΦΑ WEISS είναι ελληνική, αφιλτράριστη και φυσικά θολή σταρένια μπύρα που συνδυάζει την αγαπημένη γεύση της μπύρας ΑΛΦΑ, με τα αρώματα της κατηγορίας Weiss. Χαρακτηρίζεται από φρουτώδη γεύση, έντονα αρωματικό χαρακτήρα, ισορροπημένη πικράδα και γεμάτο σώμα, ενώ διαθέτει λευκό χρώμα, πλούσιο αφρό με διάρκεια και ιδιαίτερη επίγευση μαγιάς. Περιέχει 5% αλκοόλ.