PUBLI

H AMSTEL Radler κάνει την ανατροπή της… Κυριακής και έρχεται να μας ανοίξει τη διάθεση!

Όλοι συμφωνούμε ότι η Κυριακή είναι ένα… «δράμα»!

Μετά από ένα Σάββατο που όλοι ξεχνιόμαστε και ξεφεύγουμε από τη ρουτίνα της καθημερινότητας έρχεται αυτό το απόγευμα της Κυριακής με «πρωταγωνιστές» όλους εμάς, με διάθεση σκοτεινή και με κορύφωση… την απειλητική ΔΕΥ-ΤΕ-ΡΑ!

Αλλά, όχι. H AMSTEL Radler έρχεται για να κάνει την ανατροπή στο σενάριο της δραματικής Κυριακής και να μας «ανοίξει τη διάθεση»! Να μας δείξει πώς μπορούμε, σβήνοντας τη δίψα μας  να σβήσουμε και κάθε αρνητική διάθεση και να τα δούμε όλα με «άλλο μάτι»!

 

Πώς; Με το No Drama Sundays, μια σειρά που υπόσχεται να κάνει το δράμα… παρωδία! Οι γνωστοί, ανατρεπτικοί κωμικοί Διονύσης Ατζαράκης και Θωμάς Ζάμπρας «ανοίγουν τη διάθεση» σε εμβληματικές δραματικές κινηματογραφικές σκηνές μετατρέποντας τις Κυριακές μας σε πιο δροσιστικές, πιο ελαφριές, πιο cool. Ακριβώς ό,τι ταιριάζει σε μια AMSTEL Radler!

Έτσι, για συνολικά έξι Κυριακές, τρεις μέσα στον Ιούλιο και άλλες τόσες το Σεπτέμβριο, η αγαπημένη AMSTEL Radler επιστρατεύει όλο το χιούμορ των κορυφαίων Ελλήνων κωμικών για να… τελειώσουν το δράμα της Kυριακάτικης ρούχλας μας! Μέσα από σύντομα αυτοτελή επεισόδια, οι Ατζαράκης και Ζάμπρας, οι The Radlers, διακωμωδούν γνωστές σκηνές ποπ κουλτούρας όπως το Seven (τι έχει μέσα το κουτί;), το Matrix και  το Karate Kid, προκαλώντας αστείρευτο γέλιο ενώ, παράλληλα ετοιμάζουν ένα … υπερηρωικό live κόνσεπτ- έκπληξη που θα μας καθηλώσει!

 

«Ανοίξτε διάθεση» λοιπόν και stay tuned, για τις πιο ανατρεπτικές Κυριακές που ζήσατε ποτέ!

Μπορείτε να απολαύσετε τα  επεισόδια:

@: https://www.facebook.com/AmstelGreece/videos/2146292195413082/

@: https://youtu.be/MPj6xeG6pQk

#anoixediathesi

#theradlers

#nodramasundays