PUBLI

Η Αθήνα υποδέχεται για ακόμα μία χρονιά το Athens Tattoo Expo!

Στις 08, 09 και 10 Νοεμβρίου όλοι οι λάτρεις του tattoo και της art αισθητικής δίνουν ραντεβού για ακόμα μια χρονιά στο premium tattoo event της πόλης, το Athens Tattoo Expo.

Το 4ο σε σειρά Athens Tattoo Expo που πραγματοποιείται στις 08, 09 και 10 Νοεμβρίου, έρχεται για να δώσει μια ακόμα ευκαιρία στην ελληνική κοινότητα των tattoo artists να αναδείξουν τη δουλειά και την τέχνη τους. Στην τριήμερη έκθεση που είναι αφιερωμένη στην τέχνη των tattoo παίρνουν μέρος 140 από τους καλύτερους tattoo artists της χώρας.

To Athens Tattoo Expo δεν είναι όμως μόνο αυτό. Αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα πολιτιστικά events της χώρας, προσελκύοντας καλλιτέχνες και δημιουργούς από ολόκληρο τον κόσμο. Αναδεικνύεται ως ένα από τα σημαντικότερα καλλιτεχνικά επίκεντρα – με τους λάτρεις της δερματοστιξίας αλλά και εκπροσώπους όλων των τεχνών να συναντιούνται σε ένα premium art event της Αθήνας.  Κατά τη διάρκεια του τριημέρου το κοινό θα έχει τη δυνατότητα, όχι μόνο να δει τους καλύτερους tattoo artists σε δράση αλλά και να απολαύσει ξεχωριστά dj sets, live acts, graffiti & skate shows αλλά και το  πρώτο ελληνικό barber show!

Στο πλαίσιο του 4ου Athens Tattoo Expo παρουσιάζεται λοιπόν το πρώτο ελληνικό barber show για τους fans του barbering και της ανδρικής περιποίησης. Tα τελευταία χρόνια, η παραδοσιακή τέχνη του barbering έχει έρθει σε πρώτη γραμμή έχοντας αποκτήσει πιστούς fan στην Ελλάδα. Όροι όπως Slick Back, Pompadour, και Razor Faded είναι πλέον πολύ γνωστοί στο μεγαλύτερο ποσοστό των αντρών που περιποιούνται τον εαυτό τους, ενώ όλο και πιο συχνά οι γειτονιές γεμίζουν μπαρμπέρικα για όλα τα γούστα. Από classics που σε ταξιδεύουν στα 20’s και 30’s μέχρι traditional βγαλμένα από την Καλιφόρνια. 12 από τα πιο γνωστά Barber Shops της πόλης δίνουν το ραντεβού τους στην τριήμερη έκθεση του Athens Tattoo Expo όπου θα έχουν την ευκαιρία να αναδείξουν την τέχνη και την κουλτούρα πίσω από τη δουλειά τους. Το πρώτο Barber Expo στην Ελλάδα θα πλαισιώσουν διαγωνισμοί αλλά και σεμινάρια από διεθνούς φήμης barbers.

Η διοργάνωσή του Athens Tattoo Expo είναι μια είναι μια πρωτοβουλία της ομάδας του Athens International Tattoo Convention, που έχει καθιερωθεί ως ένα από τα μεγαλύτερα Tattoo συνέδρια στην Ευρώπη.

Για περισσότερες πληροφορίες:

Μπες εδώ: http://athenstattooexpo.com/

Ακολούθησε μας στο:

Facebook: https://www.facebook.com/athenstattooexpo/

Instagram: https://www.instagram.com/athenstattooexpo/