PUBLI

H Belvedere βότκα παρουσιάζει στιγμές απροσδόκητης ομορφιάς

Η Belvedere, η ξεχωριστή βότκα πολωνικής καταγωγής που φημίζεται για τον φυσικό χαρακτήρα της, δημιουργεί μια σειρά iconic βιντεοσκοπήσεων και φωτογραφίσεων, με πρωταγωνιστές μερικές από τις πιο αυθεντικές προσωπικότητες της εγχώριας καλλιτεχνικής και lifestyle σκηνής παρουσιάζοντας την απροσδόκητη ομορφιά που κρύβεται γύρω μας, αρκεί να θέλουμε να την ανακαλύψουμε και να την απολαύσουμε!

Την έναρξη έκανε ο δημιουργός του λευκώματος «Greece by Drone», Κώστας Σπάθης στο οποίο παρουσιάζει την μαγευτική Ελλάδα… από ψηλά! Ο λογαριασμός του στο Instagram @spathumpa με 211 χιλιάδες followers είναι ένας υπέροχος συνδυασμός αισθητικής, αρχιτεκτονικής και διαλόγου με τον χρήστη. Οι φωτογραφίες του θεωρούνται πίνακες ζωγραφικής και η δική του τεχνική με drones καλύπτει την επιθυμία του για συμμετρία και διαφορετικές προοπτικές που δείχνουν την ομορφιά πιο απροσδόκητα, από ψηλά! Όπως ο ίδιος λέει «η ομορφιά είναι ενέργεια και μπορεί να βρίσκεται οπουδήποτε. Αρκεί να την ανακαλύψεις». Αγαπημένο του θέμα η φύση, και μοιράζεται μαζί μας «ότι αποτελεί βασική θεματολογία στις φωτογραφίες του γιατί αγαπά τις αποχρώσεις της ελληνικής γης και το μπλε αυτού του τόπου».

 

Σε συνεργασία με την Belvedere βότκα, γυρίστηκε ένα Drone video στην Πάρνηθα, τον παράδεισο της Αττικής. Στην φύση, που ξεδιπλώνει απροσδόκητα μπροστά σου την παλέτα της, όπως αριστοτεχνικά συνδυάζει  το νερό με μοναδικές εσοδείες σίκαλης για να δώσουν ένα μοναδικό απόσταγμα, τη Belvedere βότκα. Στο ίδιο video, η bartender Γεωργία Γεωργακοπούλου από το The Clumsies που εντάσσεται στο Belvedere Collective, μια ομάδα κορυφαίων bartender στο είδος τους, που προτιμούν τη Belvedere, ετοιμάζει «μέσα στη φύση» Belvedere Cocktails που αναδεικνύουν την τέλεια ισορροπία ανάμεσα στην προσωπικότητά τους, τον αυθεντικό φυσικό χαρακτήρα και την απαλότητα της Belvedere βότκα.

 

Η βελούδινη γεύση και τα κομψά χαρακτηριστικά του εκλεκτού αποστάγματος συνδυάστηκαν ιδανικά με τα πιο εκλεκτά υλικά της φύσης, επιβεβαιώνοντας ότι η αυθεντικότητα και η φυσικότητα των απλών γεύσεων είναι τελικά αυτές που απολαμβάνουμε περισσότερο.

Watch the video here: link

Την συνέχεια στην ανακάλυψη της απροσδόκητης ομορφιάς δίνει η Λαβίνια Σταθάκη. Αν και αρχικά σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων, την κέρδισε η μόδα και δίνει το δικό της στίγμα στο blog, Drums of Fashion, με τέτοιο παλμό που πρόσφατα αναδείχθηκε σε μια από τις πιο επιτυχημένες Ελληνίδες fashion bloggers  και νικήτρια Award γνωστού περιοδικού. Η  αισθητική στο Instagram account της @laviniastathaki αποτυπώνει την ομορφιά που βρίσκεται στις απροσδόκητες τοποθεσίες, ιστορίες και στιγμές.

Σε συνεργασία με την Belvedere βότκα, δημιούργησε ένα φωτογραφικό άλμπουμ που αποδεικνύει ότι η ομορφιά βρίσκεται στη φύση, σε μια όμορφη αυλή ή ακόμα και εκεί που αναζητάς τις δικές σου κρυφές απροσδόκητες στιγμές.

Το ταξίδι, όμως, δεν σταματά εκεί! Νέοι χαρακτήρες και διαφορετικά, υπέροχα σκηνικά μας περιμένουν σύντομα – πάντα με πρωταγωνιστή την αγαπημένη μας super premium βότκα Belvedere!