PUBLI

H Coca-Cola Μεγάλος Χορηγός των Mad Video Music Awards 2018

Για 15η συνεχόμενη χρονιά το μουσικό γεγονός της χρονιάς μαγνήτισε τα βλέμματα όλων όσοι βρέθηκαν εκεί!

Μουσική, φώτα, εκρηκτικές χορογραφίες και άφθονη Coca-Cola ήταν τα «συστατικά» για το μεγαλύτερο event του καλοκαιριού! Την Τετάρτη 27 Ιουνίου στο Κλειστό Γήπεδο Tae Kwon Do στο Φάληρο, πραγματοποιήθηκαν για 15η συνεχόμενη χρονιά τα Mad Video Music Awards by Coca-Cola και McDonald’s, χαρίζοντας ατελείωτες στιγμές απόλαυσης! Μοναδικές συνεργασίες από το μεγαλύτερο line up Ελλήνων καλλιτεχνών, εντυπωσιακά shows και πολλές εκπλήξεις ξεσήκωσαν το κοινό που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα! Η αγαπημένη μας Coca-Cola ήταν και φέτος ο Μεγάλος Χορηγός, απογειώνοντας τη διάθεση και χαρίζοντας αμέτρητες στιγμές απόλαυσης και δροσιάς, σε ένα ανατρεπτικό party που τα είχε όλα!

 

Η έναρξη της βραδιάς έγινε με τον πιο φαντασμαγορικό τρόπο και τους ONIRAMA να βρίσκονται επί σκηνής, δίνοντας τον παλμό με το hit του καλοκαιριού «Κλείσε τα μάτια». Αποκορύφωμα ήταν η εμφάνιση-έκπληξη της Σίσσυς Χρηστίδου, σε ένα ντουέτο με τον αγαπημένο της Θοδωρή Μαραντίνη, μπροστά από ένα καταπληκτικό σκηνικό με πυροτεχνήματα και ένα αυτοσχέδιο βαν της Coca-Cola!

Mad Video Music Awards όμως χωρίς κόκκινο χαλί γίνεται; Δε γίνεται! Σε απευθείας μετάδοση αποκλειστικά για το WOAH, ο Σπύρος Σαμοΐλης υποδέχθηκε την ελληνική showbiz, ρωτώντας τους παρευρισκόμενους σχετικά με τις εντυπώσεις τους από τη βραδιά. Κύριο θέμα σχολιασμού ήταν το στυλ του καθενός, αφού οι εμφανίσεις των καλλιτεχνών αλλά και των προσκεκλημένων κέντρισαν το ενδιαφέρον για άλλη μία χρονιά.

Η βραδιά όμως έκρυβε πολλές ακόμα… awesome εκπλήξεις! Το WOAH, η αγαπημένη εφαρμογή της Coca-Cola, εξέπληξε το κοινό, όταν ο παρουσιαστής της βραδιάς Θέμης Γεωργαντάς μπήκε μέσα στο ειδικά σχεδιασμένο WOAH «μαγικό κουτί», από το οποίο βγήκε ο… Βαγγέλης Κακουριώτης! Παράλληλα και κατά τη διάρκεια του event, έτρεχε ένα live quiz για το κοινό σχετικά με τα MAD VMA, με δώρο δύο δωροεπιταγές των 1.000€ για διακοπές στην Ελλάδα και την Κύπρο.

 

Η βραδιά έκλεισε για άλλη μία χρονιά με χειροκροτήματα και ενθουσιασμό για την ολοκλήρωση των αγαπημένων βραβείων, ενώ το ραντεβού ανανεώθηκε φυσικά για του χρόνου!

#TasteTheFeeling