PUBLI

Η Diageo Hellas ανακοινώνει την εισαγωγή συστήματος ασφαλείας στη φιάλη της ultra-premium Belvedere pure vodka

Η Diageo Hellas έχει αναδείξει σε βασική προτεραιότητα την ποιότητα και αυθεντικότητα των αλκοολούχων προϊόντων για τους καταναλωτές.

Σε αυτό το πλαίσιο, υποστηρίζει τις βέλτιστες  καινοτομίες ασφαλείας στη συσκευασία και υιοθετεί τεχνολογίες πιστοποίησης της γνησιότητας των προϊόντων που διανέμει στην ελληνική αγορά, πάντα με στόχο τη διασφάλιση της αξιοπιστίας των μαρκών που ανήκουν στο portfolio της και της μέγιστης ποιότητας των αποσταγμάτων που φθάνουν στον καταναλωτή.

Φέτος, η ultra-premium Belvedere vodka που φημίζεται για την βελούδινη γεύση και το φυσικό της χαρακτήρα, θέτει ακόμα πιο ψηλά τον πήχη και καινοτομεί εισάγοντας ένα πρωτοποριακό σύστημα ασφαλείας (NRF – Non Refillable System) στη φιάλη των 700ml. Μια μπίλια ενσωματωμένη σε ένα διάφανο πλαστικό πώμα τοποθετείται στο χείλος του μπουκαλιού, διασφαλίζοντας την τέλεια ισορροπία του χαρακτήρα της Belvedere vodka και ενσωματώνοντας παράλληλα τη δέσμευση του εκλεκτού αποστάγματος στα ποιοτικά πρότυπα.

Πρωταρχικός στόχος της Diageo Hellas παραμένει η προστασία και η ασφάλεια του καταναλωτή, η οποία επιτυγχάνεται μέσα από την προσφορά κορυφαίων μαρκών αλκοολούχων ποτών που συνοδεύουν τις πιο ξεχωριστές στιγμές του, και τη διασφάλιση της ποιότητας κατά τη διοχέτευσή τους σε όλη την αλυσίδα διανομής και εφοδιασμού.

Η νέα φιάλη Belvedere με το σύστημα ασφαλείας έχει παραχθεί μόνο για την αγορά της Ελλάδας και είναι η μοναδική NRF φιάλη με premium ασημένιο καπάκι. Το νέο premium καπάκι κάνει την φιάλη λίγα ελάχιστα ψηλότερη και έτσι μπορεί κανείς να την ξεχωρίσει από την παλιά. Θα την βρείτε σε όλα τα σημεία διάθεσης Belvedere (κάβες/λιανικές/επιτόπιας κατανάλωσης) και θα αντικαταστήσει το υπάρχoν προϊόν σταδιακά.

Η τιμή είναι η ίδια με την υπάρχουσα Belvedere Pure 700ml.

 

Προτεινόμενη Λιανική Τιμή: 46.61 €