PUBLI

Η επαναστατική τεχνολογία NRGY Beads της PUMA για πρώτη φορά με το νέο PUMA Jamming!

Η PUMA λανσάρει τη νέα τεχνολογία της τεχνολογία απορρόφησης κραδασμών NRGY Beads με το νέο #Jamming

Το τελευταίο διάστημα, οι αθλητικές εταιρίες έχουν επενδύσει πολλά στο να δημιουργήσουν ground-breaking τεχνολογίες που θα σου προσφέρουν μέγιστη απόδοση στις καθημερινές σου απαιτήσεις προστατεύοντας παράλληλα το πόδι από εξωτερικούς κραδασμούς – απλά σκέψου τα Nike Air, Asics Gel ή τα Adidas Boost. Τώρα ήρθε η ώρα της PUMA να δημιουργήσει τη δική της πρωτοποριακή τεχνολογία που σκοπό έχει να αλλάξει τα δεδομένα της αγοράς sneaker για μια ακόμη φορά. Το όνομά της; NRGY Beads!

 

Εφαρμόζεται για πρώτη φορά στο νέο PUMA Jamming αλλάζοντας ολοκληρωτικά τη σιλουέττα του και δίνοντάς μια νέα όψη που αντικειμενικά.. μαγνητίζει! Κάτω απο τη see-through μεσαία σόλα του παπουτσιού, αποκαλύπτεται η τεχνολογία NRGY bead με τα αμέτρητα συσσωρευμένα μπιλάκια , ειδικά δημιουργημένα για να λειτουργούν υποστηρικτικά στο πόδι σου παράγοντας πλήρως αξιόπιστα αποτελέσματα.

Σε κάθε σου βήμα, τα NRGY Beads αναπροσαρμόζουν τη δομή τους με μόνο σκοπό να προσφέρουν μέγιστη απορρόφηση κραδασμών στο πόδι όπως επεσήμανε ο Kari’s Baust – General Running & Training Manager της PUMA.

 

Ο τρόπος που σκεφτόμαστε και δημιουργούμε παπούτσια δεν έχει αλλάξει εδώ και δεκαετίες – Μια επίπεδη επιφάνεια που προσαρμόζεται κάτω από το πόδι. Αυτό που μας διαφοροποιεί είναι η καθημερινή μας προσπάθεια να βελτιώνουμε τους τρόπους σύνδεσης του ποδιού με το έδαφος, και αυτό το παπούτσι είναι δημιουργημένο ακριβώς προς αυτή την κατεύθυνση’’, κομμένο και ραμμένο στο πόδι σου’’, σημείωσε μεταξύ άλλων.

Το νέο PUMA Jamming με το χαρακτηριστικό σχεδιασμό evoKNIT στο άνω μέρος διατίθεται στους χρωματικούς σχεδιασμούς του Forest Night, Ice Grey, Black, Red Passion.

Το νέο Jamming θα το βρεις στο κατάστημα της PUMA στο Κολωνάκι, Τσακάλωφ 30.