Η FIX Hellas Χρυσός Χορηγός στο Athens Retro Festival

Η FIX Hellas, η ιστορικότερη μπύρα της Ελλάδας, υποστήριξε ως Χρυσός Χορηγός το φετινό Athens Retro Festival που πραγματοποιήθηκε στο Παλιό Αμαξοστάσιο του Ο.Σ.Υ. από τις 21 έως και τις 24 Ιουνίου.
SHARES

Οι επισκέπτες του φεστιβάλ ταξίδεψαν σε περασμένες, αγαπημένες δεκαετίες μέσω δεκάδων θεματικών δωματίων, σκηνικών εποχής, ρετρό παιχνιδιών, ιστορικών οχημάτων, vintageαντικειμένων, μουσικών παραστάσεων κ.ά.. Οι διοργανωτές του φεστιβάλ φρόντισαν οι επισκέπτες να βιώσουν μια ολοκληρωμένη ρετρό εμπειρία προσφέροντας σε όλους δωρεάν ρετρό χτενίσματα, περιποίηση νυχιών , αλλά και μοναδικές εκπλήξεις.

 

Επιπλέον, όσοι επισκέφτηκαν το περίπτερο της FIX Hellas είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για την πλούσια ιστορία της μπύρας που συνέδεσε το όνομά της με την Ελλάδα για περισσότερα από 150 χρόνια , από την «Μετς», την πρώτη μπυραρία του Ιωάννη Φιξ με έτος ίδρυσης το 1870, η οποία και στάθηκε η αφορμή να πάρει το όνομά της η γύρω περιοχή, έως το ομώνυμο εργοστάσιο στη Συγγρού-ΦΙΞ, το οποίο εξελίχθηκε σε σημαντικό τοπόσημο της περιοχής, με τα τελευταία χρόνια να φιλοξενεί τις εγκαταστάσεις του Εθνικού Μουσείου Σύγχρονης Τέχνης μέχρι και το επαναλανσάρισμα της FIX στην ελληνική αγορά το 2010.

 

Πλήρως εναρμονισμένο στο περιβάλλον και το κλίμα του φεστιβάλ, το θεματικό δωμάτιο της FIX και η FIX Άνευ έδωσαν τη δυνατότητα στους επισκέπτες να δροσιστούν με αυθεντική γεύση μπύρας χωρίς αλκοόλ, να βγάλουν φωτογραφίες στο ρετρό σκηνικό της FIX και να μπουν σε κλήρωση για δωρεάν προϊόντα, ενώ ταυτόχρονα η FIXHellas και το ειδικά διαμορφωμένο φορτηγάκι που προσέφερε παγωμένη μπύρα συνόδευε ιδανικά τις μουσικές περιπλανήσεις στην ρετρό κεντρική σκηνή.

FIX Hellas. Μία χώρα, μία μπύρα!

Share
 

24Media Network

Τα κομμάτια που λείπουν από το Game of throne του Ολυμπιακού

Ο Σταύρος Γεωργακόπουλος κάνει τον απολογισμό του φετινού Ολυμπιακού και ξεκαθαρίζει ότι με δυνατές επενδύσεις σε νέους –και καλούς- Ρομπέρτο, Μέλμπεργκ, Μιραλάς και... Μπεργκ, η φετινή ξέφρενη πορεία θα εκτοξευθεί προς τους τίτλους.

Ο Θεόφιλος έχει όλες τις εμφανίσεις των ονείρων σου

Έχει συλλογή με πάνω από 1.000 εμφανίσεις αθλητών ποδοσφαίρου, μπάσκετ, βόλεϊ, καθώς και το χάλκινο παπούτσι του Νίκου Αναστόπουλου από το 1983. Οι ιστορίες του είναι μοναδικές για το πώς γνωρίστηκε με αθλητές και το πώς έχουν φτάσει στα χέρια του. Ο μεγαλύτερος συλλέκτης φανελών στην Ελλάδα, Θεόφιλος Αδαμάκης, ξετυλίγει το κουβάρι του τρελού πάθους του στο Sport24.gr.

 
POP για τις δύσκολες ώρες
PROMO
Social Man