PUBLI

Η Ford και η HARMAN προσφέρουν μία επαναστατική εμπειρία ήχου μέσα στο αυτοκίνητο με συστήματα B&O PLAY®

Η Ford και η HARMAN συνεργάστηκαν για να δημιουργήσουν μία επαναστατική εμπειρία ήχου μέσα στο αυτοκίνητο με τα high-end συστήματα ήχου B&O PLAY, που θα διατίθενται αποκλειστικά με τα μοντέλα Ford από του χρόνου.

Η ενσωμάτωση της τεχνολογίας B&O PLAY σε οχήματα Ford βασίζεται στην εμπειρία της HARMAN να προσφέρει μία πιο πλούσια, πιο συναρπαστική εμπειρία ήχου.

Ο ιδιαίτερος ήχος του συστήματος προσαρμόζεται στα χαρακτηριστικά κάθε μοντέλου Ford, ώστε να ικανοποιεί τις απαιτήσεις των πελατών

Καθώς οι αγοραστές νέων αυτοκινήτων παραδέχονται ότι η μάρκα του ηχοσυστήματος επηρεάζει της απόφαση αγοράς ενός οχήματος, η Ford με τη HARMAN αποφάσισαν να συνεργαστούν για να προσφέρουν μία επαναστατική εμπειρία ήχου εφοδιάζοντας με νέα συστήματα ήχου B&O PLAY τα μοντέλα Ford σε όλο τον κόσμο.

«Οι πελάτες μας ισχυρίζονται ότι εκτιμούν μία σταθερά υψηλή ποιότητα ήχου και η συνεργασία μας με τη HARMAN βοηθά να το πετύχουμε» δήλωσε ο Raj Nair, executive vice president της Ford, product development & chief technical officer. «Είναι κι αυτός ένας τρόπος για να δημιουργούμε πιο πλούσιες, πιο συναρπαστικές εμπειρίες για τους πελάτες μας κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.»

Πρόσφατη μελέτη (Ipsos 2016 Automotive Audio Branding), αποκαλύπτει ότι σχεδόν για το ένα τρίτο των αγοραστών νέων αυτοκινήτων, η μάρκα του ηχοσυστήματος επηρεάζει σημαντικά την απόφαση αγοράς του επόμενου αυτοκινήτου του.

Τα προϊόντα B&O PLAY κουβαλάνε μία παράδοση 90 χρόνων στο χώρο των ηχοσυστημάτων, με φυσικά υλικά κατασκευής, μοναδική αισθητική και ήχο υψηλής ποιότητας και εγγυώνται μία σταθερά ποιοτική ακουστική εμπειρία στο σπίτι, ή εν κινήσει και σύντομα στο αυτοκίνητο.

Η Ford ανακοίνωσε την αποκλειστική συνεργασία με τη HARMAN κατά τη διάρκεια του ετήσιου συνεδρίου ‘Further with Ford’. Το B&O PLAY θα κάνει το ντεμπούτο του σε μοντέλα Ford σε όλο τον κόσμο ξεκινώντας από του χρόνου.

Ανώτερη εμπειρία

 

Η μοναδική φιλοσοφία των συστημάτων B&O PLAY δημιουργεί μία εξατομικευμένη εμπειρία ήχου με ειδικά σχεδιασμένη θέση των ηχείων και προσαρμογή στα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά κάθε μοντέλου Ford. Αυτό σημαίνει ότι διασφαλίζεται σταθερά η βέλτιστη ποιότητα ήχου μέσα στην καμπίνα, ανεξαρτήτως οδηγικών συνθηκών ή της θέσης του επιβάτη.

«Η Ford και το B&O PLAY ‘δένουν’ άριστα σαν δύο ονόματα που συμβολίζουν την ποιότητα, την ελευθερία και την πρωτοποριακή σχεδίαση και μαζί θα προσφέρουν μία επαναστατική εμπειρία ήχου στους πελάτες» δήλωσε ο Michael Mauser, εκτελεστικός αντιπρόεδρος και πρόεδρος του τομέα Lifestyle Audio Division της HARMAN.

«Με την κοινή μας δέσμευση στη δημιουργία ανώτερων εμπειριών, πιστεύω ότι η Ford είναι ιδανική για να μεταφέρει τη μαγική δύναμη του B&O PLAY σε οδηγούς και επιβάτες σε όλο τον κόσμο» δήλωσε.

Θέλοντας να αποτυπώσει τη δύναμη του ήχου, η Ford με τη συμβολή του B&O PLAY αποκάλυψε μία εγκατάσταση με την ονομασία Sound Journeys, μία εμπειρία που διεγείρει και τις πέντε αισθήσεις.

Χρησιμοποιώντας προϊόντα B&O PLAY, η εγκατάσταση προσομοιώνει τρία διαφορετικά φυσικά περιβάλλοντα – ένα δάσος, ένα φαράγγι και έναν ωκεανό – με ανάλογο ήχο. Η εμπειρία προσομοιώνει ακόμα και ήχους κυμάτων, δείχνοντας πώς ο ήχος μπορεί να μεταμορφώσει ακόμα και ένα καθημερινό περιβάλλον, δημιουργώντας πλουσιότερες και πιο ενστικτώδεις εμπειρίες για τον άνθρωπο.