PUBLI

Η Hackett London παρουσιάζει τη συλλογή Classics Reinvented

Μια σειρά βασικών κομματιών που έχουν σχεδιαστεί για layering και συνδυάζουν με αυτοπεποίθηση υφές, χρώματα και ζεστά υφάσματα που μας προετοιμάζουν ενώ οι μέρες γίνονται μικρότερες και πιο ψυχρές.

Η Classics Reinvented παίρνει οικεία στοιχεία και τα ξαναδουλεύει για να δημιουργήσει μια γκαρνταρόμπα με ευκολοφόρετα βασικά κομμάτια που λειτουργούν ως βάση για τη δημιουργία πολλών στυλ. Για να γιορτάσει τα 35 χρόνια από τότε που η Hackett άνοιξε το πρώτο κατάστημα στην Parsons Green, η ομάδα μας ανέτρεξε στο αρχείο των αγαπημένων κομματιών του Jeremy Hackett, των κομματιών που έμελλαν να γίνουν συνώνυμα της μάρκας Hackett.

Το αποτέλεσμα είναι η συλλογή Archive της Hackett London. Μπλούζες polo, rugby shirts και πουλόβερ, όλα εμπλουτίζουν τη σειρά Archive και αποτελούν ωδή στη βασική χρωματική παλέτα του πράσινου, του ναυτικού μπλε, του κόκκινου με νότες μπορντό, μουσταρδί και γκρι που ανακαλούν στο μυαλό μας την πολυτέλεια του παρελθόντος. Η εξερεύνηση της συλλογής Archive συνεχίζεται με την εισαγωγή πλεκτών με λογότυπα, όπως μια σειρά πουλόβερ crew neck και καινούρια φούτερ crew neck sweatshirt με το οικόσημο της Hackett London.

Τα υφάσματα παίζουν κεντρικό ρόλο εδώ καθώς επιδιώξαμε να δημιουργήσουμε παιχνιδιάρικα στοιχεία layering που συνδυάζουν και αντιπαραβάλλουν όλα τα βασικά στοιχεία της κλασσικού βρετανικού στυλ για να δώσουν το επιθυμητό κομψό αποτέλεσμα. Η γκρι φανέλα είναι πλέον πολύ πιο φίνα και απαλή και έχει χρησιμοποιηθεί στο καρό single breasted κοστούμι του Look 1. Συνδυασμένο με ανοιχτό πουκάμισο, φουλάρι και μπλε μπλούζα σε μελανζέ πλέξη, το σύνολο σπάει διακριτικά τους κανόνες της ραπτικής ενώ ταυτόχρονα διατηρεί όλη τη γοητεία του Hackett ντυσίματος.

Micro wale κοτλέ, ταρτάν και βελούδα δίνουν μια αίσθηση πολυτέλειας και ταυτόχρονα σπορ όταν συνδυαστούν με τις καινούριες μας πλεκτές υφές που προσφέρουν ένα αποτέλεσμα χαλαρής κομψότητας χωρίς να παύουν να είναι ένας ενδυματολογικός συνδυασμός με άποψη. Εξερευνούμε την ιδέα να πάρουμε τα πολυτελή στοιχεία και να τα δουλέψουμε ώστε να τα φέρουμε στην καθημερινή ζωή.

Η Classics Reinvented δημιουργεί το απρόσμενο μέσα από το αναμενόμενο και επιβεβαιώνει το όνομα της Hackett London ως μια μάρκα-ορόσημο για τη ντουλάπα σας.

Τα ρούχα Hackett διανέμει στην Ελλάδα και Κύπρο η εταιρία Shop&Trade.