PUBLI

H Hawkins & Brimble Eλλάδος υποστηρίζει το κίνημα Movember

Μεγάλη Επιτυχία για τα Δύο All-Day Events στα Barberia 1930 και Barberitos

Αθήνα, 14 Νοεμβρίου 2019 – Σε πολύ χαρούμενη ατμόσφαιρα και τη συμμετοχή πολλών ανδρών και γυναικών που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της Hawkins and Brimble Ελλάδος, έγιναν την εβδομάδα που πέρασε τα δύο all-day events στα barber shops Barberia 1930 στο Ψυχικό και Barberitos στον Πειραιά στέλνοντας το μήνυμα της εκστρατείας ενημέρωσης, που ξεκίνησε φέτος η εταιρεία και το οποίο εστιάζει στην ανάγκη δράσης μέσα από ένα απλό, αλλά πολύ δυνατό μήνυμα: «Τον Νοέμβριο έχεις λόγο να μην ξυριστείς».

H Hawkins and Brimble Ελλάδος πιστή στη φιλοσοφία του brand που θέλει τον σύγχρονο άνδρα να φροντίζει τον εαυτό του και να νοιάζεται για τους άλλους, υποστηρίζει το Movember movement και έχει εντάξει στο πρόγραμμα εταιρικής ευθύνης της την ενέργεια «Τον Νοέμβριο έχεις λόγο να μην ξυριστείς», με στόχο την ενημέρωση και την αφύπνιση του κοινού σε θέματα γύρω από την υγεία των ανδρών και να τονίσει τη σημασία της πρόληψης στην αντιμετώπιση του καρκίνου.

Και τις δύο ημέρες διεξαγωγής των events, την Τετάρτη, 6 Νοεμβρίου στο Barberia 1930 και την Πέμπτη, 7 Νοεμβρίου στο Barberitos, οι barbers ανέλαβαν δράση και περιποιήθηκαν τους επισκέπτες σε αυτά με στόχο να αφήσουν το μουστάκι που τους ταιριάζει στο συμβολικό κόστος των 10€.

Την πρόσκληση της Hawkins and Brimble Ελλάδος τίμησαν με την παρουσία τους άνδρες και γυναίκες, εκπρόσωποι του επιχειρηματικού χώρου, της ιατρικής κοινότητας αλλά και του χώρου των ΜΜΕ που με την ευαισθησία και την ενεργή συμμετοχή τους, συνέβαλαν σε αυτήν την προσπάθεια. Παρόν και ο ambassador της εταιρείας Γιώργος Παπακώστας (σεφ και επιχειρηματίας) που στηρίζει κάθε της προσπάθεια.

Τα έσοδα από τις δύο ενέργειες θα δοθούν ως δωρεά στο κίνημα MOVEMBER και στο Επιστημονικό και Εκπαιδευτικό έργο της Ελληνικής Ουρολογικής Εταιρείας.

hashtags: #ExeisLogo #AseMoustaki #movember

Πληροφορίες και νέα της Hawkins and Brimble Ελλάδα στη σελίδα της στο Facebook:

https://www.facebook.com/hawkinsandbrimblegr/