Η IWC λανσάρει νέα έκδοση του Portugieser Chronograph Classic

Μια νέα, βελτιωμένη έκδοση αυτού του διαχρονικού χρονογράφου, με ακόμη πιο ακριβή σχεδιασμό του καντράν και τρεις νέους χρωματικούς συνδυασμούς.
SHARES

Απλικαρισμένοι αραβικοί αριθμοί, στεφάνη σε στυλ σιδηρόδρομου και χαρακτηριστικοί δείκτες feuille: το Portugieser Chronograph Classic έχει όλα τα στυλιστικά χαρακτηριστικά ενός κλασικού Portugieser. Και τώρα, η IWC Schaffhausen αποκαλύπτει μια νέα, βελτιωμένη έκδοση αυτού του διαχρονικού χρονογράφου, με ακόμη πιο ακριβή σχεδιασμό του καντράν και τρεις νέους χρωματικούς συνδυασμούς.

Εδώ και σχεδόν 80 χρόνια, το Portugieser αποτελεί συνώνυμο του διαχρονικού σχεδιασμού και της τελειότητας στην ωρολογοποιία. Το ρολόι με κωδικό 3904 – ο τρίτος χρονογράφος της οικογένειας Portugieser – παρουσιάστηκε για πρώτη φορά το 2013, αλλά διατηρεί ακόμη τον μοναδικό χαρακτήρα των πρωτότυπων της δεκαετίας του '30. Τώρα, η IWC επανεκδίδει το Portugieser Chronograph Classic με ένα ελαφρώς αναθεωρημένο design. Το καντράν με τη κλασική στεφάνη σε στυλ σιδηρόδρομου του Portugieser φαίνεται ακόμη πιο κομψό από του προκατόχου του, χωρίς την υποδιαίρεση των δευτερολέπτων, ενώ το ρολόι συνολικά έχει πιο σύγχρονη αίσθηση χάρη στο κυρτό κρύσταλλο ζαφείρι.

Η έκδοση πολυτελείας περιλαμβάνει κάσα από κόκκινο χρυσό 18 καρατίων και επάργυρο καντράν, καθώς και χρυσούς δείκτες και απλικαρισμένες λεπτομέρειες. Διαθέτει καφέ λουράκι από δέρμα αλιγάτορα, φινιρισμένο στο χέρι. Δύο μοντέλα διατίθενται με κάσα από ανοξείδωτο ατσάλι και μαύρο λουράκι από δέρμα αλιγάτορα. Το ένα διαθέτει επάργυρο καντράν και μπλε δείκτες και απλικαρισμένες λεπτομέρειες, ενώ το άλλο διατίθεται με σκούρο μπλε καντράν, και δείκτες και απλικαρισμένες λεπτομέρειες με επικάλυψη με ρόδιο.

Σε ό,τι αφορά τα τεχνικά εξαρτήματα που περιέχουν τα ρολόγια, η IWC βασίζεται στην έννοια της συνέχειας: οι νέοι χρονογράφοι ακόμη λειτουργούν με το δοκιμασμένο μηχανισμό 89361 με λειτουργία flyback, με αυτόματο κούρδισμα και απόθεμα ενέργειας για 68 ώρες. Ο καταγραφόμενος χρόνος είναι ιδιαίτερα ευανάγνωστος στον συνδυασμένο μετρητή ωρών και λεπτών στη θέση '12'. Η διάφανη πλάτη από κρύσταλλο ζαφείρι επιτρέπει τη θέαση της κίνησης και του ρότορα, που κοσμείται από Geneva Stripes.

Τα νέα μοντέλα του Portugieser Chronograph Classic διατίθενται τώρα στα καταστήματα της IWC και σε εξουσιοδοτημένος αντιπροσώπους της IWC.

Share
 

24Media Network

Στην Arsenal ο Ηλίας έμαθε να διασκεδάζει

Ξέρεις τι ισχύει για τα παρασκήνια. Όταν είναι καλά, βγαίνει προς τα έξω. Πόσω μάλλον όταν η 'παράσταση' αφορά μια ομάδα νεαρών που διασκεδάζουν. Αυτό έμαθε να κάνει στην Arsenal o Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης.

 

Σινεμά

Η Desiree Akhavan ξέρει τι κάνει όντως σέξι μια ερωτική σκηνή

Μιλήσαμε με τη σκηνοθέτιδα του 'Miseducation of Cameron Post' για το πώς έφτιαξε μία ταινία για κλινικές 'θεραπείας' ομοφυλοφίλων στην Αμερική του Trump, την ανώμαλη προσγείωσή της μετά το μεγάλο βραβείο του Φεστιβάλ Sundance, και το κλειδί για μια αυθεντική, λεσβιακή ερωτική σκηνή.

PROMO
Social Man