PUBLI

Η καλοκαιρινή απόδραση στην Αγία Άννα Ευβοίας κρύβει έναν ολόκληρο κόσμο ανεπανάληπτων εμπειριών

Στο πιο όμορφο κομμάτι της Εύβοιας, ανάμεσα στα καταπράσινα πεύκα και στο απέραντο βαθύ γαλάζιο της θάλασσας, γύρω από την απέραντη παραλία της Αγίας Άννας, ξετυλίγεται ένας επίγειος παράδεισος που χαρακτηρίζεται από την ομορφιά του Μεσογειακού τοπίου και την θετική ενέργεια που χαρίζει ο ήλιος και τα νερά του Αιγαίου.

Με λεπτό βότσαλο και χρυσή άμμο,  η παραλία της Αγίας Άννας, είναι η μεγαλύτερη σε μήκος παραλία του νησιού. Μέσα από την αντανάκλαση των νερών, το πράσινο χρώμα ενώνεται με το μπλε, καθώς το πευκοδάσος απλώνεται πάνω από την παραλία, προσφέροντας ένα μαγευτικό τοπίο που εμπνέει χαλάρωση και ευεξία, ενώ βρίσκεται μόλις 2 ώρες μακριά από την Αθήνα.

Λίγα βήματα μακριά από την παραλία της Αγίας Άννας, βρίσκεται το γνωστό θέρετρο Thalatta Seaside Hotel, που συνδυάζει τη λιτή πολυτέλεια με το πλούσιο φυσικό τοπίο και τη γαλήνη της απεριόριστης θέας, με νόστιμες γεύσεις και μοναδικές, ψυχαγωγικές δραστηριότητες.  Με minimal αρχιτεκτονικές γραμμές που σχηματίζουν επιφάνειες που απλώνονται στον ορίζοντα, το ξενοδοχείο προσφέρει μία ανεπανάληπτη αίσθηση του απέραντου, εκεί όπου το γαλάζιο της πισίνας γίνεται ένα με αυτό της θάλασσας. Μέσα σε ένα τόσο όμορφο χώρο, ο κάθε επισκέπτης ανάλογα με το γούστο και τις ανάγκες του μπορεί να αξιοποιήσει τις δυνατότητες που προσφέρει το Thalatta Seaside Hotel με διαφορετικό τρόπο.

 

Με την ίδια λογική και αίσθηση, τα δωμάτια και οι σουίτες του ξενοδοχείου προσφέρουν άνεση, διακριτική πολυτέλεια και συνδυάζουν αρμονικά χαρούμενους χρωματισμούς με λιτές γραμμές. Είναι ιδανικά ευρύχωρα για οικογενειακές διακοπές ή μία ρομαντική απόδραση μακριά από τους γρήγορους ρυθμούς της πόλης, με θέα στον όμορφο κήπο ή στη θάλασσα.

Το ευγενικό προσωπικό του ξενοδοχείου βρίσκεται πάντα σε ετοιμότητα έτσι ώστε να εξυπηρετήσει και να ξεναγήσει τους επισκέπτες στις διάφορες δραστηριότητες που προσφέρονται, όπως μία εξόρμηση με ιστιοπλοϊκό στους κοντινούς κόλπους της περιοχής, ιππασία πάνω στην άμμο ή ένα privet δείπνο στην παραλία, κάτω από το φως του φεγγαριού. Τις πρωινές ώρες, η παραλία της Αγίας Άννας σφύζει από ζωή και ταυτόχρονα η μεγάλη της έκταση προσφέρει τη δυνατότητα απομόνωσης για όσους προτιμούν να ζήσουν στιγμές απόλυτης ηρεμίας. Κάτω από της σκιά της ομπρέλας, οι λάτρεις των βιβλίων μπορούν να περάσουν την ημέρα τους διαβάζοντας, καθώς το ξενοδοχείο πρωτοπορεί προσφέροντας μία ολόκληρη βιβλιοθήκη παραλίας.

Οι έντονες Μεσογειακές γεύσεις δεν θα μπορούσαν να λείπουν από το ειδυλλιακό σκηνικό του Thalatta Seaside Hotel, με τοπικά προϊόντα, φρέσκο ψάρι και θαλασσινά εδέσματα. Από το πρωινό μέχρι και την ώρα του βραδινού οι γαστρονομικές επιλογές είναι πολλές και άκρως ενδιαφέρουσες. Ο μπουφές του πρωινού υποδέχεται τους φιλοξενούμενους με παραδοσιακό ελληνικό πρωινό αλλά και ειδικό παιδικό μπουφέ που θα ξετρελάνει τους μικρούς επισκέπτες.

Στο Asado Pool Bar & Restaurant του ξενοδοχείου, η μουσική σε συνδυασμό με τα πιο γευστικά κοκτέιλ κλέβουν την παράσταση, ειδικά την ώρα που ο ήλιος δύει και στα χρώματα του νερού της απέραντης πισίνας προστίθενται το κίτρινο, το ροζ και το έντονο πορτοκαλί. Το ξενοδοχείο διαθέτει ακόμα 4 χώρους εστίασης – το Meze, το Baxe και το Exedra – που περιλαμβάνουν διαφορετικά μενού, αλλά και το Alati Prive για όσους θέλουν να ζήσουν την εμπειρία ενός δείπνου για δύο στην παραλία. Όποιο κι αν είναι το πιάτο που θα διαλέξει κάποιος, μπορεί να το συνοδεύσει πάντα με ανάλογο κρασί, ακολουθώντας τις προτάσεις των καταξιωμένων σομελιέ του ξενοδοχείου.

Από το όμορφο περιβάλλον του Thalatta Seaside Hotel δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι αθλητικές δραστηριότητες αλλά και οι εμπειρίες wellness. Στο χώρο spa η ξεκούραση από την καθημερινότητα ολοκληρώνεται με επιλογές από αρχαίες και σύγχρονες θεραπείες προσώπου, μασάζ, ρεφλεξολογίας και σιάτσου, από τους πιο έμπειρους θεραπευτές του wellness team. Η απόλυτη εμπειρία χαλάρωσης συμπληρώνεται με ειδικό πρόγραμμα yoga με θέα τη θάλασσά, αλλά και με μία επίσκεψη στο σύγχρονο χώρο του γυμναστηρίου.

Για τους επισκέπτες που αγαπούν τη φύση, οι κοντινές εκδρομές προσφέρουν μαγικά τοπία όπως το πανέμορφο φαράγγι της Μπουλοβίναινας, 3χλμ δυτικά από τον οικισμό της Αγίας Άννας και σε απόσταση μόνο 20’ από τον κεντρικό δρόμο. Το φυσικό τοπίο μπορεί κάποιος ακόμα να απολαύσει περπατώντας στη διαδρομή προς τους καταρράκτες του Δρυμώνα, πάνω από τις Ροβιές, η οποία είναι σηματοδοτημένη και με βοηθητικά σχοινιά και γέφυρες στα δύσκολα σημεία πρόσβασης. Η πραγματική επιβράβευση της διαδρομής βρίσκεται στο τέλος της, καθώς καταλήγει σε καταρράκτη 15 μέτρων που σχηματίζει λίμνη.

Με όποιο τρόπο και να επιλέξει ο επισκέπτης να περάσει το χρόνο του στο μαγευτικό κόσμο του Thalatta Seaside Hotel, είναι σίγουρο πως οι καλοκαιρινές αναμνήσεις που θα δημιουργήσει θα μείνουν αξέχαστες.

Ανάμεσα στο πυκνό δάσος από πεύκα, πάνω από την παραλία της Αγίας Άννας, βρίσκονται οι Amandola Villas που ξεχωρίζουν για την πανοραμική θέα που προσφέρουν στην ανατολή του ήλιου, κοιτάζοντας το ανεπανάληπτο μπλε του Αιγαίου.

 

 

Οι ευρύχωρες και μοντέρνες Amandola Villas, αποτελούν ένα σύμπλεγμα από 8 πλήρως εξοπλισμένες βίλες. Οι κάθε μία διαθέτει τη δική της ιδιωτική πισίνα, δίνοντας την ευκαιρία στον επισκέπτη να  κοιτάζει τη θάλασσα καθώς ταυτόχρονα απολαμβάνει τις βουτιές του στο νερό της πισίνας. Οι βίλλες είναι σχεδιασμένες με άξονα τη χαλαρή πολυτέλεια και την σπιτική άνεση, ενώ εκτείνονται σε δυο ή τρία διαφορετικά επίπεδα. Διαθέτουν ευρύχωρο καθιστικό χώρο με καναπέ που διαμορφώνεται σε κρεβάτι, WC, εξοπλισμένη κουζίνα και τραπεζαρία, πάντα με πανοραμική θέα στην θάλασσα. Διαθέτουν επίσης δύο η τρία υπνοδωμάτια, φιλοξενώντας ζευγάρια, παρέες φίλων ή και οικογένειες. Το σημείο όπου βρίσκονται αποτελεί κομβική τοποθεσία για εύκολη εξόρμηση στη φύση της περιοχής και στις δραστηριότητές που προσφέρονται.

 

 

Για τους εκδρομείς που αγαπούν την επαφή με τη φύση και τη διαμονή σε οργανωμένο κάμπινγκ, η πρόταση του Club Agia Anna προσφέρει την ιδανική επιλογή, λίγα μέτρα μακριά από την παραλίας της Αγίας Άννας. Ο χώρος του Club Agia Anna δεν είναι σίγουρα ένα απλό κάμπινγκ. Βρίσκεται σε μια έκταση 70 στρεμμάτων μέσα στη φύση και δίπλα στη θάλασσα, με πολλούς άνετους και διαφορετικούς τύπους διαμονής, από πολυτελής σκηνές μέχρι ξενώνες, bungalows, studios ή και εξωτικά yurts. Ταυτόχρονα, προσφέρει άπειρες επιλογές διασκέδασης και δίνει τη δυνατότητα στους επισκέπτες να παραμείνουν στο χώρο για όλες τις δραστηριότητες της ημέρας, χωρίς να χρειαστεί να μετακινηθούν καθόλου. Στις εγκαταστάσεις του Club Agia Anna, συμπεριλαμβάνονται πισίνες, παιδότοπος και αθλητικές εγκαταστάσεις, ενώ δεν λείπουν οι επιλογές σε εστιατόρια και bars / clubs.