PUBLI

Η Molson Coors Brewing Company στην Άμβυξ

Η AΜΒΥΞ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με την Molson Coors Brewing Company

Η AΜΒΥΞ, η μεγαλύτερη και παλαιότερη εταιρεία διανομής αλκοολούχων ποτών, οίνων και μπύρας στην Ελλάδα, συνεχίζοντας την επέκταση του χαρτοφυλακίου των μπυρών και την ανοδική της πορεία και δραστηριότητα στην ελληνική αγορά, ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με την Molson Coors Brewing Company ως ο αποκλειστικός της συνεργάτης στην Ελλάδα για την εμπορία και διανομή των μαρκών Staropramen, Miller Genuine Draft, Blue Moon και Carling.

Η μπύρα Staropramen αποτελεί ένα από τα βασικότερα διεθνή brands για την Molson Coors, η οποία αναπτύσσεται ταχύτατα σε όλο τον κόσμο και διατίθεται σε περισσότερες από 40 χώρες παγκοσμίως. Έχει μια μακρά κληρονομιά καθώς παρασκευάζεται στο Smichov στο κέντρο της Πράγας για σχεδόν 150 χρόνια και τώρα οι Έλληνες καταναλωτές θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν τη μοναδική αυτή μπύρα.

 Η super-premium και εξαιρετικά απαλή μπύρα Miller Genuine Draft δημιουργήθηκε το 1985 στο Milwaukee, χρησιμοποιώντας τα καλύτερα συστατικά και μια καινοτόμα τετραπλάσια φιλτραρισμένη διαδικασία ζυθοποίησης και πλέον είναι διαθέσιμη σε περισσότερες από 50 αγορές παγκοσμίως.

 Η Blue Moon, μία μπύρα σιταριού βελγικής τεχνοτροπίας με μοναδικό σερβίρισμα και μία από τις ισχυρότερες βαρελίσιες μπύρες της Αμερικής, μαζί με την Carling, τη νούμερο ένα μπύρα στην αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου, θα ενισχύσουν ακόμη περισσότερο το νέο χαρτοφυλάκιο μπύρας της Άμβυξ.

 Ο κ.Γιάννης Αρτινός, Γενικός Διευθυντής της Άμβυξ, δήλωσε: «Αισθανόμαστε μεγάλη χαρά και υπερηφάνεια που καλωσορίζουμε στην οικογένεια της ΑΜΒΥΞ μια εταιρία σαν την Molson Coors. Μας συνδέει μια κοινή μακρά παρουσία στον κλάδο, με κοινές αξίες προσήλωσης στην προσφορά προϊόντων υψηλής ποιότητας. Η προσθήκη των παγκοσμίως επιτυχημένων μαρκών της MCBC, εμπλουτίζει περαιτέρω το ήδη πλούσιο χαρτοφυλάκιο της Άμβυξ με σκοπό την ακόμα καλύτερη κάλυψη των αναγκών του σύγχρονου καταναλωτή».

Ο κ. Ivan Zajsek, Διευθυντής Επιχειρηματικής Ανάπτυξης της Molson Coors, δήλωσε: «Είμαστε ιδιαίτερα ενθουσιασμένοι που υπογράφουμε αυτή τη μακροπρόθεσμη συμφωνία για τις μάρκες της Molson Coors εμπιστευόμενοι την ανάπτυξη τους στις αποδεδειγμένα υψηλές εμπορικές δεξιότητες της Άμβυξ και ανυπομονούμε να αναπτύξουμε το αποτύπωμα και την παρουσία των διεθνών μας μαρκών σε όλη την ελληνική αγορά.»