PUBLI

Η Nike Football παρουσιάζει την ταινία ‘The Switch’ με πρωταγωνιστή τον Cristiano Ronaldo

Στα παρασκήνια της ταινίας "The Switch".

H Nike παρουσίασε τη νέα ταινία «The Switch» με πρωταγωνιστή τον Cristiano Ronaldo:

 

Ακολουθούν 10 στιγμιότυπα από τα παρασκήνια των γυρισμάτων.

1) Εκτός από τον Cristiano Ronaldo, ακόμη 16 επαγγελματίες παίκτες συμμετέχουν στο «The Switch»: Οι Raheem Sterling, Joe Hart, Harry Kane, Chris Smalling, John Stones, Ross Barkley, Megan Rapinoe, Ricardo Quaresma, Andre Gomes, Jose Fonte, Cedric Soares, Vieierinha, Raphael Varane, Anthony Martial, Sergi Roberto και Javier Mascherano.

2) Η σκηνή της Megan Rapinoe απαιτούσε πιο επίσημα ρούχα από ό,τι φοράει στο γήπεδο (το κοστούμι που φορά είναι δικό της), αλλά αξιοποίησε στο μέγιστο τα διαλείμματα της παραγωγής για να φορέσει τα sneakers της και να κάνει τα ζογκλερικά τρικ της ανάμεσα στις λήψεις.

3) Το γύρισμα ήταν η πρώτη ευκαιρία που είχαν οι παίκτες να φορέσουν την τελική λογοτυπημένη εκδοχή των νέων εθνικών αθλητικών εμφανίσεων τους. Παρόλο που πολλοί ήταν εκείνοι που συμμετείχαν στη διαδικασία δοκιμών και σχολιασμού, υπήρξε μεγάλος ενθουσιασμός στο γύρισμα όταν τελικά φόρεσαν το τελικό προϊόν, αρκετές εβδομάδες πριν την επίσημη αποκάλυψη των εμφανίσεων.

 

4) Για την ταινία «The Switch», η Nike συνεργάστηκε με τους παλιούς συνεργάτες της Wieden & Kennedy. Την ταινία σκηνοθέτησε ο Ringan Ledwidge, ο οποίος σκηνοθέτησε επίσης την ταινία «Winner Stays» της Nike το 2014. Στην κάμερα ήταν ο Matthew Libatique, γνωστός για τη δουλειά του στις ταινίες «Straight Outta Compton», «Black Swan», και «Iron Man».

5) Η ταινία «The Switch» είναι η μεγαλύτερη σε διάρκεια ταινία για brand που έκανε ποτέ η Nike Football (5:57 δευτερόλεπτα), ξεπερνώντας το «The Last Game» (5:28). 

6) Το τραγούδι που ακούγεται σε όλη την ταινία είναι το «Turn Up» από το συγκρότημα The Heavy.

7) Η ταινία «The Switch» είναι το πιο μεγάλο σε διάρκεια γύρισμα για brand που έχει κάνει ποτέ ο Cristiano Ronaldo, για οποιαδήποτε εταιρεία. Χρειάστηκαν πέντε ημέρες κινηματογράφησης, που ολοκληρώθηκαν στην Ισπανία. Ο Ronaldo έκανε ο διος, χωρίς κασκαντέρ, τα επικίνδυνα στιγμιότυπα στην αρχική σκηνή της σύγκρουσης, η οποία γυρίστηκε σε μόλις τρεις λήψεις.

 

8) Το αυτοκίνητο που οδηγεί ο Ronaldo στην ταινία δεν είναι από την προσωπική του συλλογή αυτοκινήτων, αλλά παρόλα αυτά ένιωσε αρκετά άνετος οδηγώντας το. Ο σκύλος που χρησιμοποιήθηκε επίσης δεν είναι δικός του, καθώς ο σκύλος του Ronaldo δεν του γαυγίζει όταν του το ζητά.

9) Ο Βρετανός σχολιαστής ποδοσφαίρου Jim Proudfoot συμμετέχει στην ταινία, υποδυόμενος τον εαυτό του. Ο Proudfoot έχει καλύψει περισσότερους από 2.000 ποδοσφαιρικούς αγώνες στην καριέρα του.

10) Ο νεαρός που συμπρωταγωνιστεί στην ταινία είναι ο Gerson Correia Adua. Είναι 16 ετών, ενθουσιώδης ποδοσφαιριστής και μιλάει άψογα Αγγλικά και Πορτογαλικά. Αυτή ήταν η πρώτη προσπάθεια του Adua στην υποκριτική. Αρχικά είχε επιλεγεί ως αντικαταστάτης για τον ρόλο, αλλά όταν ο ηθοποιός που είχε επιλεγεί αρχικά για το ρόλο τραυματίστηκε στο πόδι του σε τροχαίο, τη θέση του πήρε ο Adua. Ο νεαρός που είχε επιλεγεί αρχικά ανάρρωσε και εμφανίζεται στην ταινία από το 5:15.