PUBLI

Η ποικιλία Geisha από τον Παναμά στα Coffee Lab

Η ποικιλία Geisha από τον Παναμά είναι μια από τις ακριβότερες ποικιλίες στην αγορά του καφέ λόγω του υψηλού κόστους καλλιέργειας και επεξεργασίας.

Ο Κωνσταντίνος και ο Φώτης, δύο Έλληνες της διασποράς, είναι ιδιοκτήτες της Kalithea Farm στην περιοχή Volcán του Chiriquí. Σε υψόμετρο 2.000 μέτρων καλλιεργούν ποικιλίες όπως η Geisha, η Pacamara και η Caturra με πάρα πολύ καλά αποτελέσματα. Η ποικιλία Geisha από τον Παναμά είναι μια από τις ακριβότερες ποικιλίες στην αγορά του καφέ λόγω του υψηλού κόστους καλλιέργειας και επεξεργασίας. Αρκεί μόνο να ξέρει κάποιος ότι αυτή η ποικιλία έχει πωληθεί μέχρι και 10.000$ το κιλό.

Στην Kalithea Farm λοιπόν γεννήθηκε η ιδέα Coffee Lab Farms. Είμαστε χαρούμενοι και υπερήφανοι που παρουσιάζουμε για πρώτη φορά αυτή την ιδιαίτερη ποικιλία καφέ, η οποία σίγουρα θα πρωταγωνιστήσει τα επόμενα χρόνια.

Στα Coffee Lab παρουσιάζουμε την ποικιλία Geisha από αυτή την φάρμα, η οποία προέρχεται από την απευθείας συνεργασία μαζί τους σε τρεις διαφορετικές επεξεργασίες του και το αποτέλεσμα που θα απολαύσετε στο φλιτζάνι είναι μοναδικό.

Η Natural επεξεργασία θα σας γοητεύσει με την γεύση των ώριμων κόκκινων φρούτων.

Η Honey επεξεργασία θα αφήσει το λουλουδένιο άρωμα του γιασεμιού και την γλυκάδα της μελάσας.

Ενώ η Washed επεξεργασία θα ολοκληρώσει την γευστική σαε εμπειρία  με την καθαρή και μακρά επίγευση που αφήνει στο στόμα σας, σαν

να απολαμβάνετε ένα ποτήρι αφρώδους οίνου.