PUBLI

Η TOMS σχεδίασε την καταλληλότερη συλλογή για μια τέλεια μετάβαση στην επόμενη σεζόν

Διάλεξε που και με ποιόν θέλεις να ταξιδέψεις.Ποιες είναι οι περιπέτειες που θα ήθελες να ζήσεις

Αν και η θερμοκρασία παραμένει ακόμα καλοκαιρινή το φθινόπωρο φαίνεται στις μικρές λεπτομέρειες, η μέρα μικραίνει σταδιακά και εμείς σκεφτόμαστε τους νέους συνδιασμόυς στη μόδα.

Η TOMS σχεδίασε την καταλληλότερη συλλογή για μια τέλεια μετάβαση στην επόμενη σεζόν. Παπούτσια από premium υλικά, για γυναίκα, άνδρα και παιδί, τσάντες και γυαλιά ηλίου αλλά και οράσεως.

Τα σχέδια Deia και Ella είναι εμπνευσμένα από την κλασσική κομψή αισθητική των Chelsea boots. Κυκλοφορούν σε όλες τις βασικές δερμάτινες αποχρώσεις, για να γίνει το πιο ευκολοφόρετο και βολικό παπούτσι για την γυναίκα αλλά και το παιδί. Αντίστοιχα το μποτάκι Porter, χάρη στην ανθεκτικότητα και το εντυπωσιακό του design είναι το ανδρικό φετινό must.

Η iconic Alpargata της TOMS κατακτά και τους κρύους μήνες του χρόνου αφού κυκλοφορεί στην χειμερινή της εκδοχή σε wool, τουίντ  και δερμάτινα σχέδια με εσωτερική μουτόν επένδυση. Έτσι, αποτελεί την πιο ζεστή αλλά και άνετη λύση για φλατ παπούτσι χωρίς κάλτσα.

Το αγαπημένο sneaker Lenox επανακυκλοφορεί για όλη την οικογένεια σε μονόχρωμες δερμάτινες και σουέντ αποχρώσεις και επιπλέον για τις γυναίκες σε μια μοναδική μεταλιζέ version. Το αντίστοιχο υπερ cool παιδικό Lenny κυκλοφορεί φυσικά και με σκράτς!

Η μεγάλη έκπληξη είναι το στυλάτο Alpine μποτάκι για γυναίκες και παιδιά, μια αδιάβροχη urban εκδοχή του αυθεντικού snow boot αλλά σε μια azdec στυλάτη αισθητική . Ελαφρύ, ζεστό και με αθλητική σόλα. Winter is coming, προσδεθείτε.

Με κάθε αγορά, η TOMS βοηθάει ένα άτομα που έχει ανάγκη.

toms-shoes.gr

FB: Toms Greece