PUBLI

Η «Βίκος Cola» χορηγός του NovachristmasHD για 2η χρονιά!

Η «Βίκος Cola» ήταν για ακόμη μία φορά χορηγός του NovachristmasHD, του Χριστουγεννιάτικου καναλιού της Nova, εξασφαλίζοντας σημαντική προβολή μέσα από το κανάλι.

Το NovachristmasHD υποδέχεται κάθε χρόνο τις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς με το πιο οικογενειακό και το πιο μαγικό περιεχόμενο, προβάλλοντας οικογενειακές ταινίες και Χριστουγεννιάτικες πρεμιέρες αποκλειστικά για τους συνδρομητές του.

Αυτά τα Χριστούγεννα το εορταστικό κανάλι της Nova ήταν αφιερωμένο στο χορό και την μουσική με ταινίες γεμάτες μελωδίες, με αποκορύφωμα το μιούζικαλ των 6 Όσκαρ και των 7 Χρυσών Σφαιρών «La La Land» αλλά και με τα μεγάλα φαντασμαγορικά μιούζικαλς του κινηματογράφου!

Ο χορηγός «Βίκος Cola» με όχημα το κανάλι NovachristmasHD πέτυχε τη σημαντική προβολή και εξάπλωση του μηνύματος της καμπάνιας με κεντρικό μήνυμα «Ελάτε να μοιραστούμε τη δίψα μας για αγάπη!» μέσω της οποίας η εταιρεία παρείχε για 3η συνεχόμενη χρονιά τα τρόφιμα για το εορταστικό τραπέζι οικογενειών που έχουν πληγεί από τις συνέπειες της οικονομικής και κοινωνικής κρίσης. Η «Βίκος Cola» συνεχίζει να νοιάζεται, να μοιράζεται και να στηρίζει έμπρακτα χιλιάδες οικογένειες που έχουν ανάγκη. Και αυτές τις γιορτές, συμμετείχε ενεργά στις προσπάθειες των Κοινωνικών Παντοπωλείων ώστε να γίνουν  οι άγιες ημέρες χιλιάδων συνανθρώπων μας πιο χαρούμενες, πιο ανθρώπινες και πιο ζεστές, προσφέροντας τρόφιμα για το δικό τους εορταστικό τραπέζι.

Μία σημαντική χορηγία που συνδύασε ένα δυνατό media plan με δημιουργικές παροχές σε όλο το πρόγραμμα του NovachristmasHD και  των καναλιών Novacinema!