PUBLI

Η ζωή υποστηρίζεται καλύτερα μέσα από τα δίκτυα νέας γενιάς COSMOTE

Η νέα καμπάνια της Bold Ogilvy & Mather καλεί τους καταναλωτές να επισκεφθούν την ιστοσελίδα thelifenetwork.gr για να περιγράψουν τη δική τους θετική εμπειρία από τη χρήση των δικτύων COSMOTE.

Στον «αέρα» βρίσκεται εδώ και λίγες μέρες η νέα καμπάνια της Bold Ogilvy & Mather, για την ταχύτατη ανάπτυξη των δικτύων νέας γενιάς COSMOTE, που βασίζεται σε αληθινά γεγονότα και απεικονίζει τη ζωή όπως υποστηρίζεται καλύτερα από τα δίκτυα COSMOTE.

Αποτελεί την πρώτη από μια σειρά ταινιών που εμπνέονται από τις καθημερινές εμπειρίες των συνδρομητών COSMOTE, οι οποίοι μπορούν να βιώνουν ξεχωριστές και ανεπανάληπτες εμπειρίες χάρη στα δίκτυα COSMOTE, όπως ακριβώς ο Γιάννης, ο ήρωας του διαφημιστικού. Έχοντας χάσει το τραίνο του, ο Γιάννης αναγκάζεται να περιμένει το επόμενο, με αποτέλεσμα να μη μπορεί να βρίσκεται στο σπίτι του έγκαιρα για να γιορτάζει τα γενέθλιά του με την οικογένειά του. Όμως, κατά τη διάρκεια του ταξιδιού του, μια video κλήση-έκπληξη, θα τον φέρει «κοντά» στα αγαπημένα του πρόσωπα και θα του επιτρέψει τελικά να γιορτάσει μαζί τους, αλλά και με τους συνταξιδιώτες του!

Με πληθυσμιακή κάλυψη 4G που ξεπερνά το 85%, με αντίστοιχη πληθυσμιακή κάλυψη 4G+ στο 64%, αλλά και με αξεπέραστες ταχύτητες mobile internet 375 Mbps και 50 Mbps στο σταθερό internet, η COSMOTE υποστηρίζει έμπρακτα την καθημερινότητα των συνδρομητών της σε σταθερή και κινητή τηλεφωνία.

Η νέα καμπάνια της Bold Ogilvy & Mather καλεί τους καταναλωτές να επισκεφθούν την ιστοσελίδα thelifenetwork.gr για να περιγράψουν τη δική τους θετική εμπειρία από τη χρήση των δικτύων COSMOTE. Δύο τυχεροί θα δουν τις ιστορίες τους να γίνονται τα επόμενα διαφημιστικά σποτ της COSMOTE!

Την παραγωγή της νέας διαφημιστικής ταινίας επιμελήθηκε η Stefi Productions με σκηνοθέτη τον Πάνο Κορώνη και τα γυρίσματα έγιναν σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Δείτε εδώ την καινούργια διαφημιστική καμπάνια.