Καλοκαιρινό σεμινάριο ζυθογνωσίας στο Αθηνέο

Ξενάγηση στον κόσμο της μπίρας για καλό σκοπό
SHARES

Λίγο πριν την επίσημη έναρξη του καλοκαιριού, το Αθηνέο, ο πρώτος  χώρος δημιουργικής ζυθοποιίας στην Ελλάδα, πραγματοποίησε ένα ακόμη επιτυχημένο σεμινάριο ζυθογνωσίας. Την Τετάρτη 27 Ιουνίου ο ιστορικός χώρος του πρώτου Ζυθοποιείου της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας άνοιξε τις πόρτες του και υποδέχθηκε τους λάτρεις της μπίρας στο τελευταίο σεμινάριο του καλοκαιριού.

 

Οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν σε βάθος τις ιδιότητες και την ιστορία της μπίρας και παράλληλα να υποστηρίξουν το περιοδικό δρόμου «Σχεδία» καταβάλλοντας αντί για εισιτήριο, 5 ευρώ για την ενίσχυση του έργου του περιοδικού.

Με την καθοδήγηση του αρχιζυθοποιού του Αθηνέο, οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να ανακαλύψουν:

• Την ιστορία της μπίρας

• Τα συστατικά και τους τύπους της

• Να γνωρίσουν αναλυτικά τον τρόπο παραγωγής και τα μυστικά της ζυθοποίησης

• Να μάθουν πώς να δοκιμάζουν διαφορετικούς τύπους μπίρας μέσα από μια καθοδηγούμενη γευστική δοκιμή

• Καθώς και πολλά tips για να απολαμβάνουν υπεύθυνα το πιο αγαπημένο ποτό στον κόσμο

Το Αθηνέο, ο χώρος αναφοράς και ανάπτυξης της κουλτούρας της μπίρας, διοργανώνει την τελευταία ξενάγηση για το καλοκαίρι το ερχόμενο Σάββατο 7 Ιουλίου, ενώ δίνει ραντεβού με όλους τους φίλους της μπίρας το Σεπτέμβριο με ακόμη περισσότερες ξεναγήσεις, σεμινάρια, διαλόγους, εκδηλώσεις και εκθέσεις.

Share
 

24Media Network

O Aubameyang πήρε τ' όπλο του

Λατρεύει τα γρήγορα αυτοκίνητα, την οικογένεια του και να βάζει γκολ. Φέτος είχε σκοράρει μόνο μία φορά. Μέχρι την Πέμπτη (20/9) που εμφανίστηκε στη βασική ενδεκάδα της Arsenal και βρήκε τον εαυτό του.

Τελείωσαν τα εύκολα

Ο εξωπραγματικός Ζακ ΛεΝτέι, το άγχος του πρωτάρη Γουίλιαμς-Γκος, οι διεθνείς που είναι... πίσω, ο Μπλατ που βλέπει τα δύσκολα κι ο Πιέρια Χένρι. Γράφει ο Χάρης Σταύρου.

 
PROMO
Social Man