Καλοκαιρινό σεμινάριο ζυθογνωσίας στο Αθηνέο

Ξενάγηση στον κόσμο της μπίρας για καλό σκοπό
SHARES

Λίγο πριν την επίσημη έναρξη του καλοκαιριού, το Αθηνέο, ο πρώτος  χώρος δημιουργικής ζυθοποιίας στην Ελλάδα, πραγματοποίησε ένα ακόμη επιτυχημένο σεμινάριο ζυθογνωσίας. Την Τετάρτη 27 Ιουνίου ο ιστορικός χώρος του πρώτου Ζυθοποιείου της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας άνοιξε τις πόρτες του και υποδέχθηκε τους λάτρεις της μπίρας στο τελευταίο σεμινάριο του καλοκαιριού.

 

Οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν σε βάθος τις ιδιότητες και την ιστορία της μπίρας και παράλληλα να υποστηρίξουν το περιοδικό δρόμου «Σχεδία» καταβάλλοντας αντί για εισιτήριο, 5 ευρώ για την ενίσχυση του έργου του περιοδικού.

Με την καθοδήγηση του αρχιζυθοποιού του Αθηνέο, οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να ανακαλύψουν:

• Την ιστορία της μπίρας

• Τα συστατικά και τους τύπους της

• Να γνωρίσουν αναλυτικά τον τρόπο παραγωγής και τα μυστικά της ζυθοποίησης

• Να μάθουν πώς να δοκιμάζουν διαφορετικούς τύπους μπίρας μέσα από μια καθοδηγούμενη γευστική δοκιμή

• Καθώς και πολλά tips για να απολαμβάνουν υπεύθυνα το πιο αγαπημένο ποτό στον κόσμο

Το Αθηνέο, ο χώρος αναφοράς και ανάπτυξης της κουλτούρας της μπίρας, διοργανώνει την τελευταία ξενάγηση για το καλοκαίρι το ερχόμενο Σάββατο 7 Ιουλίου, ενώ δίνει ραντεβού με όλους τους φίλους της μπίρας το Σεπτέμβριο με ακόμη περισσότερες ξεναγήσεις, σεμινάρια, διαλόγους, εκδηλώσεις και εκθέσεις.

Share
 

24Media Network

Ελευθερόπουλος: "Κοιμόμουν σε τριώροφη κουκέτα καραβιού με τα αδέρφια μου"

Η τελευταία του συνέντευξη χάνεται στο βάθος των χρόνων. Από τη μία, αμφιβάλλει αν αυτά που σκέφτεται έχουν ενδιαφέρον για τον αναγνώστη. Από την άλλη, αμφιβάλλει για το αν υπάρχει λόγος να μοιραστεί αυτά που έχει στο μυαλό. Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος, απελευθερωμένος από οπαδικές ταμπέλες και με θαυμαστή εσωτερική ισορροπία, μιλάει στο Contra.gr για ιστορίες, ποδοσφαιρικές και μη, που γνωρίζουν πολύ λίγοι.

Το δίκιο και το άδικο του Χιμένεθ

Ο Τσάρλυ γράφει για τις ευθύνες του Μανόλο Χιμένεθ στο ντέρμπι εναντίον του Ολυμπιακού, την "κληρονομιά" του Ουζουνίδη και τις δυσκολίες που θα αντιμετωπίσει ο Ισπανός τεχνικός.

 
PROMO
Social Man