PUBLI

Κέρδισε αγοράζοντας- αγόρασε και κέρδισε!

O διαγωνισμός των Hellenic Duty Free Shops Buy &Win σου λέει ξεκάθαρα ότι εσύ θα είσαι ο τυχερός του καλοκαιριού!

«Πού είσαι bro;». Σ’ αυτήν την ερώτηση των κολλητών μου που γίνεται με όλους τους τρόπους επικοινωνίας –ακόμα και με σήματα καπνού-  και όλες τις πιθανές ώρες της ημέρας και της νύχτας, η απάντηση μου είναι πάντα «Στη δουλειά». Εναλλακτικές απαντήσεις που έχουν το ίδιο νόημα είναι: «είμαι σε meeting», «σε ραντεβού με πελάτη», «σε επαγγελματικό φαγητό», «στα τηλέφωνα», «πνίγομαι», «στο γραφείο του διευθυντή», «σε επαγγελματικό ταξίδι».

Παράπονο το έχουν οι κολλητοί μου να δώσω κάποια απάντηση που να δείχνει το δρόμο της ελευθερίας, του ενθουσιασμού, της παιδικότητας  τύπου «έρχομαι να σας βρω», «πάω στον Άγιο Δομίνικο», «αγοράζω το τελευταίο PS4». 

Εγώ να δείτε τι παράπονο  που το  έχω! Ολόκληρο σενάριο έχω φτιάξει στο μυαλό μου: Να κερδίσω,  λέει,  10.000€ – όχι παραπάνω- και να πάω να πω με θράσος στον διευθυντή μου «Θα φύγω για 2 μήνες ένα ταξίδι με άδεια άνευ αποδοχών». Δε θες να είναι 10.000; Οκ! Να μου κάνει, λέει, κάποιος  δώρο δύο αεροπορικά εισιτήρια να πάρω τη Μαιρούλα μου να την πάω ένα ταξιδάκι γιατί έχει πήξει με μένα που έχει μπλέξει.  Δε θες ούτε αυτό; Σύμφωνοι. Τρεις μέρες με το κορίτσι μου σε ένα καλό  ξενοδοχείο στην Ελλάδα. Τι ωραία που θα ήταν!

Και κάποιος φαίνεται ό,τι με άκουσε γιατί  αφού  τσέκαρα για ένα επαγγελματικό μου ταξίδι στο Ελ. Βενιζέλος, μπήκα στο χώρο των Ηellenic Duty Free Shops και κάθισα σε μία αναπαυτική καρέκλα για λίγο, έτσι για να χαζέψω στο Internet. «Δε μπαίνω και λίγο στο site των Hellenic Duty Free Shops μιας που είμαι στον κατάλληλο χώρο, μήπως ψωνίσω κάτι;», σκέφτηκα.

Και παθαίνω σοκ! Γιατί ό,τι είχα σκεφτεί, ό,τι είχα φανταστεί, ό,τι είχα ευχηθεί ήταν σε ένα διαγωνισμό.  Τον Buy & Win διαγωνισμό των Hellenic Duty Free Shops. Διαβάζω αργά και σταθερά « Ο Buy & Win διαγωνισμός των Hellenic Duty Free Shops σου δίνει την ευκαιρία να κερδίσεις 10.000 ευρώ, 10 εισιτήρια της Aegean, 3 ημέρες διαμονής στα ξενοδοχεία και τα resorts της Grecotel, κάθε μήνα από την 1η Ιουνίου και μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου».

Εντάξει, παιδιά, το έχουμε. Τρέχω γρήγορα σε ένα από τα αγαπημένα μου καταστήματα των Hellenic Duty Free Shops  και ζητάω εξηγήσεις και επεξηγήσεις για το διαγωνισμό. Μία εξυπηρετική και ευγενικότατη πωλήτρια μου  λέει: «Κάνετε τις αγορές σας από τα Hellenic Duty Free Shops σε ένα από τα 114 καταστήματα που λειτουργούν σε 46 αεροδρόμια, λιμάνια και μεθοριακούς σταθμούς σε όλη την Ελλάδα και κρατάτε την απόδειξη. Μπαίνετε στο www.buyandwin.gr , συμμετέχετε συμπληρώνοντας τα  στοιχεία σας στη σχετική φόρμα ή κάνετε  login στο Facebook και κάνετε upload την απόδειξη ή τον αριθμό του κουπονιού. Επίσης να ξέρετε ότι για κάθε τυχερό προϊόν που αγοράζετε όπως για παράδειγμα το Skinos Mastiha Spirit, το Ούζο Mini, αλλά και πολλά άλλα πολλαπλασιάζετε τις πιθανότητες σας να κερδίσετε. Σκεφτείτε και την πιθανότητα να κάνετε Reserve & Collect  μέσω του www.dutyfreeshops .gr! Έτσι αποκτάτε ακόμα μία συμμετοχή αυξάνοντας ακόμα περισσότερο τις πιθανότητες σας. Κάθε μήνα γίνεται η κλήρωση και μπορεί να είσαι εσείς ο τυχερός».

Τα έκανα όλα, όλα όμως, σωστά μέχρι να ακούσω το «τελευταία ανακοίνωση για την πτήση της Aegean για Θεσσαλονίκη». Θα φύγω αλλά όταν θα γυρίσω θα με περιμένει ένα από τα δώρα του Buy & Win. Είμαι σίγουρος. Γιατί και η Μαιρούλα περιμένει…

Mπες και εσύ στο www.dutyfreeshops ή στο www.buyandwin.gr και μάθε περισσότερα!