PUBLI

Κερδίστε 5 αντίτυπα του έργου που αποτέλεσε την έμπνευση για την ομότιτλη τηλεοπτική υπερπαραγωγή!

Το βιβλίο αυτό είναι ο πρόλογος της σειράς PREACHER, ενός από τους πιο γνωστούς τίτλους κόμιξ της δεκαετίας του 1990.

PREACHER: Η ΑΡΧΗ

«Ήταν ο καιρός του Ιεροκήρυκα….»

ΣΕΝΑΡΙΟΓΡΑΦΟΣ: Garth Ennis

ΕΙΚΟΝΟΓΡΑΦΟΣ:  Steve Dillon

Mε την πρώτη ματιά, ο Αιδεσιμότατος Τζέσι Κάστερ δε δείχνει κάτι ξεχωριστό. Είναι ένας ακόμα ιερέας μιας μικρής πόλης, ο οποίος χάνει το ποίμνιό του και την πίστη του. Αλλά σύντομα θα μάθει πως ο Θεός υπάρχει πραγματικά – και δεν είναι κι ο καλύτερος

χαρακτήρας. Σε μια εκρηκτική στιγμή, η ζωή του Τζέσι θα αλλάξει για πάντα – και σκοπεύει να μάθει το γιατί. Μαζί με την πρώην φιλενάδα του και φανατική των όπλων, Τούλιπ, και έναν Ιρλανδό βρικόλακα με ιδιαίτερη αγάπη για το αλκοόλ, ονόματι Κάσιντι, ο Αιδεσιμότατος Τζέσι Κάστερ θα ξεκινήσει ένα ταξίδι για να βρει τις απαντήσεις που ζητάει.

Το βιβλίο αυτό είναι ο πρόλογος της σειράς PREACHER, ενός από τους πιο γνωστούς τίτλους κόμιξ της δεκαετίας του 1990. O σεναριογράφος Garth Ennis και ο εικονογράφος Steve Dillon έπλασαν μια επική ιστορία για τη ζωή, το θάνατο, την αγάπη και τη λύτρωση, που βρίθει επίσης από σεξ, αλκοόλ, αίμα και σφαίρες -για να μην αναφέρουμε τους αγγέλους, τους δαίμονες, το Θεό, τους βρικόλακες και διεστραμμένους κάθε είδους-, δημιουργώντας μία από τις πιο προκλητικές και ενδιαφέρουσες ιστορίες που έχουν κυκλοφορήσει ποτέ.

Πάρε μέρος στον διαγωνισμό και κέρδισε ένα από τα 5 αντίτυπα του έργου PREACHER: Η ΑΡΧΗ:

Κυκλοφορεί σε όλα τα βιβλιοπωλεία από τις εκδόσεις Anubis

*Συνίσταται για αναγνώστες άνω των 16 ετών