PUBLI

Μακεδονικός Χαλβάς: Το πιο θρεπτικό και υγιεινό ‘boost’ του 9ου Spetses Mini Marathon!

Με τη διαχρονική υποστήριξη του Μακεδονικού Χαλβά, που προσέφερε απόλαυση, δύναμη και ενέργεια σε χιλιάδες αθλητές όλων των ηλικιών, πραγματοποιήθηκε και φέτος το μεγαλύτερο multi-sport event της Ελλάδας, το Spetses Mini Marathon!

Η φετινή, ένατη κατά σειρά, διοργάνωση έλαβε χώρα το τριήμερο 4-6 Οκτωβρίου και μονοπώλησε το ενδιαφέρον.

Για μια ακόμη χρονιά, ο Μακεδονικός Χαλβάς έδωσε το σύνθημα για την έναρξη της διοργάνωσης, με το καθιερωμένο δείπνο καλωσορίσματος που φέτος φιλοξενήθηκε για πρώτη φορά στο ιστορικό Poseidonion Grand Hotel την Παρασκευή 4 Οκτωβρίου. Ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα του Μακεδονικού Χαλβά, αθλητές, VIP και δημοσιογράφοι είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν υπέροχες παραδοσιακές γεύσεις αλλά και Μακεδονικό Χαλβά και Μακεδονικό Ταχίνι σε γλυκές δημιουργίες!

 

Παράλληλα, όσοι επισκέφθηκαν το νησί κατά τη διάρκεια του τριημέρου, είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν μερίδες Μακεδονικού Χαλβά, που προσφέρουν γεύση και ενέργεια οποιαδήποτε ώρα της ημέρας, αλλά και να φωτογραφηθούν ως… πρωταθλητές σε ειδικό photobooth που στήθηκε στην Πλατεία Ποσειδωνίου!

Φέτος, την ομάδα του Μακεδονικού Χαλβά εκπροσώπησε επάξια η δημοσιογράφος Πόπη Τσαπανίδου, η οποία έτρεξε στη διαδρομή των 5 χιλιομέτρων, φωτογραφήθηκε στο photobooth και μοιράστηκε με το κοινό μηνύματα δύναμης και ενέργειας, αλλά και οι αθλητές Γιάννης Κονδύλης, Γιώργος Κωνσταντάρας και Χαράλαμπος Πιτσόλης, ο οποίος αναδείχθηκε μεταξύ των δύο πρώτων στη διαδρομή 25χλμ.

Με σύνθημα «Νίκη Είναι η Συμμετοχή», το 9ο Spetses Mini Marathon προσέλκυσε το ενδιαφέρον χιλιάδων ανθρώπων όλων των ηλικιών, από 42 διαφορετικές χώρες. Μεταξύ αυτών, τη διοργάνωση τίμησαν με την παρουσία τους καταξιωμένοι αθλητές και VIP, όπως οι Γιάννης Δρυμωνάκος, Στέφανος Δημητριάδης, Μιχάλης Καλομοίρης, Δημήτρης Κουλούρης, Κρίστελ Βουρνά, Κλέλια και Άννη Πανταζή, Νόρα Δράκου, Μαρία Μπόζη, Ραφαηλίνα Κλωναρίδου, Τζέλη Σκαρλάτου, Ελισάβετ Πεσιρίδου, Γιώτα Βλαχάκη, Αναστασία Μαρινάκου, Ευαγγελία Πλατανιώτη Μάκης Καλαράς, Εφη Γκουλή, Νίκος Παπαγγελής και πολλοί άλλοι.

 

Θέλετε κι εσείς ένα θρεπτικό boost στην καθημερινότητά σας; Δοκιμάστε μια μερίδα Μακεδονικού Χαλβά πριν ή μετά από κάθε δραστηριότητα και γεμίστε την κάθε μέρα σας με ενέργεια!