PUBLI

Μια ατμοσφαιρική φωτογράφιση στην «καρδιά» της Αθήνας, με επίκεντρο τη φύση και τα εκλεκτά συστατικά της

Το ταξίδι ξεκινά με ένα υπαίθριο ανατρεπτικό picnic στον pop up κήπο της Belvedere

Η Belvedere Vodka, η ξεχωριστή βότκα πολωνικής καταγωγής που φημίζεται για τον φυσικό χαρακτήρα της, δημιουργεί μια σειρά iconic φωτογραφίσεων που κάθε φορά πρωταγωνιστούν μερικές από τις πιο αυθεντικές προσωπικότητες της εγχώριας καλλιτεχνικής και lifestyle σκηνής. Μέσα από ένα mini editorial, o κάθε πρωταγωνιστής αγκαλιάζει, πάντα μέσα από τη δική του μοναδική προσωπικότητα και ιδιοσυγκρασία, την φιλοσοφία της Belvedere.

Την πρώτη αφορμή έδωσε ο ξεχωριστός pop -up κήπος της Belvedere ο οποίος μέσα από μοναδικά Belvedere spritzes, εκλεκτά natural-style serves και υπέροχες μουσικές νότες από την Angelika Dusk, κατάφερε για 3 ημέρες να δημιουργήσει μια μαγευτική ατμόσφαιρα και να ταξιδέψει όλη την Αθήνα σε γευστικά και φυσικά μονοπάτια, γεμάτα φρέσκα φρούτα και βότανα. Ο καταπράσινος κήπος του Holy Garden αποτέλεσε το ιδανικό σκηνικό για να αποτυπωθεί η φιλοσοφία του Relearn Natural και να πραγματοποιηθεί η πρώτη φωτογράφιση της premium βότκας Belvedere. H επιστροφή στη φύση εκθειάστηκε μέσα σε ένα ειδυλλιακό περιβάλλον, ενώ ταυτόχρονα αναδείχθηκε το lifestyle trend που υποστηρίζει και ενσωματώνει απόλυτα τη μινιμαλιστική προσέγγιση και δέσμευση του ξεχωριστού αποστάγματος στα φυσικά πρότυπα.

Η ιστορία μας εξελίσσεται μέσα σε ένα μαγευτικό σκηνικό, όπου οι ηθοποιοί Κατερίνα Γερονικολού, Αντίνοος Αλμπάνης, και Τόνια Σωτηροπούλου δίνουν ραντεβού με τη fashion blogger Ναταλία Γεωργαλά, τη μουσικό Αngelika Dusk και τον lifestyle blogger Χάρη Ντάβλα και στήνουν αβίαστα μαζί με τον bar manager του Holy Garden, Xavier Μισαηλίδη, ένα ανατρεπτικό picnic, που διέπεται από μια απέριττη κομψότητα, ηλιόλουστη νωχελικότητα και χαρακτηριστική φυσικότητα. Ο φωτογραφικός φακός συνέλαβε τους 7 ξεχωριστούς πρωταγωνιστές να απολαμβάνουν δροσερά Belvedere Spritzes και ευφάνταστα natural-style serves που εμπνεύστηκε ο Xavier Μισαηλίδης βρίσκοντας την τέλεια ισορροπία ανάμεσα στην προσωπικότητά τους, τον αυθεντικό φυσικό χαρακτήρα και την απαλότητα της Belvedere Vodka. Η βελούδινη γεύση και τα κομψά χαρακτηριστικά του εκλεκτού αποστάγματος συνδυάστηκαν ιδανικά με τα πιο εκλεκτά υλικά της φύσης, επιβεβαιώνοντας ότι η αυθεντικότητα και η φυσικότητα των απλών γεύσεων είναι τελικά αυτές που απολαμβάνουμε περισσότερο.

Το ταξίδι, όμως, δεν σταματά εκεί! Νέοι χαρακτήρες και διαφορετικά, υπέροχα σκηνικά μας περιμένουν σύντομα – πάντα με πρωταγωνιστή την αγαπημένη μας premium βότκα Belvedere!