PUBLI

Microfarm Jingle Blend!

Τα φετινά Χριστούγεννα στα Coffee Island έρχονται με ένα μοναδικό χαρμάνι!

Σοκολάτα, Κάστανο, Καρύδι, όλα τα αγαπημένα χριστουγεννιάτικα αρώματα έρχονται στο Microfarm Project Jingle Blend. 

Πρόλαβε τον πριν εξαντληθεί!

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και οι ωραίες, γιορτινές και ζεστές στιγμές έρχονται και πάλι στην καθημερινότητα μας, ενώ οι ευχές μοιράζονται απλόχερα και με αγάπη. Έτσι και στα Coffee Island η Χριστουγεννιάτικη περίοδος έχει ξεκινήσει για τα καλά, με αγαπημένες γιορτινές μυρωδιές να κατακλύζουν τα καφεκοπτεία και γνώριμες γεύσεις να σε γυρίζουν πίσω στο χρόνο, όπου περίμενες, με αγωνία, τη βραδιά που ο κόκκινος σάκος θα έκανε μυστηριωδώς την εμφάνιση του κάτω από το στολισμένο έλατο.

Ψηλά στη λίστα των χριστουγεννιάτικων ροφημάτων βρίσκεται το μοναδικό Xmas Microfarm Project. Το όνομα του είναι Jingle Blend και πρόκειται για ένα ιδιαίτερο χαρμάνι αφού για πρώτη φορά ο ειδικός artisan roaster καβούρδισε μαζί, κόκκους φερμένους από μικροφάρμες της Βραζιλίας, της Ρουάντα και της Κολομβίας για να αναδείξει με μαεστρία τα ξεχωριστά Xmas αρώματα σοκολάτας, κάστανου και καρυδιού. Απόλαυσε τον Jingle Blend αποκλειστικά στις γιορτές και μόνο σε espresso based ροφήματα. Πρόλαβέ τον πριν εξαντληθεί!

Και αν είσαι από εκείνους που δηλώνουν λάτρεις της σοκολάτας, το ρόφημα που πέρυσι αγαπήθηκε όσο κανένα άλλο, επιστρέφει και φέτος! Με έμπνευση τα ελληνικά παραδοσιακά γλυκά, η γιορτινή σοκολάτα επιστρέφει. Κανέλα και μοσχοκάρυδο έρχονται να συνδυαστούν αρμονικά και να θυμίσουν έντονα μελομακάρονο!  Απολαύστε την και στο σπίτι, καθώς θα τη βρεις και στο καφεκοπτείο, ενώ η σαντιγί ως topping, θα την απογειώσει!

 

Με τον αρωματικό καφέ φίλτρου κανέλα – φουντούκι ολοκληρώνονται οι Χριστουγεννιάτικες επιλογές σου. Η μυρωδιά θα σε κερδίσει με το που περάσεις το κατώφλι ενός Coffee Island, ενώ αυτή η υπέροχη αίσθηση ζεστασιάς μπορεί να «πλημμυρίσει» και το σπίτι σου, καθώς μπορείς να τον βρεις και στο καφεκοπτείο.

Τέλος, η Coffee Island, για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, υποστηρίζει το Make A Wish Ελλάδος, τον κορυφαίο Οργανισμό εκπλήρωσης ευχών στον κόσμο, κάνοντας πραγματικότητα το όνειρο του μικρού Βασίλη: να αποκτήσει ένα κόκκινο ηλεκτροκίνητο αυτοκίνητο. Η ευχή του μικρού Βασίλη αποτέλεσε και την έμπνευση για τον σχεδιασμό των χριστουγεννιάτικων Coffee Island Gift Boxes. 

Kόκκινα με λευκά αστέρια, τα χριστουγεννιάτικα gift boxes σε περιμένουν να τα γεμίσεις με μοναδικά δώρα από το καφεκοπτείο της Coffee Island και να τα χαρίσεις σε μοναδικούς ανθρώπους.

Αυτά τα Χριστούγεννα κάνε μοναδικές ευχές για μοναδικούς ανθρώπους.