PUBLI

Νέα δροσιστική AMSTEL Radler Ginger and Lime

Ποια spicy? Τα σπάεισι!

Το ελληνικό καλοκαίρι θέλει δροσιά και μια δόση… πιπεράτης αίσθησης! Πώς γίνεται αυτό; Μα φυσικά με τη νέα πρόταση της Amstel, η οποία δημιούργησε μια  διπλά δροσιστική και πικάντικη έκπληξη : την Amstel Radler με Ginger & Lime! Την ιδανική πρόταση για μοναδικά απολαυστικές καλοκαιρινές στιγμές με μόλις 2% αλκοόλ και 38 θερμίδες ανά 100ml!

Η νέα γεύση της Amstel Radler δροσίζει και  αναζωογονεί φυσικά, ενώ παράλληλα η τζιντζερόλη που περιέχει, χαρίζει τη χαρακτηριστική και πικάντικη γεύση που αμέσως αναγνωρίζουμε, και η οποία σε συνδυασμό με το lime θα κάνει τη νέα Amstel Radler Ginger & Lime την απόλυτη πρόταση του καλοκαιριού.  Ιδανική για το απόγευμα, μετά τη θάλασσα ή το γραφείο ή ακόμα και μετά το γυμναστήριο όταν θέλεις απλά κάτι να σε δροσίσει και να σε τονώσει!

Ανακάλυψε τη μοναδική spicy γεύση της παγωμένη, όπως οι αγαπημένοι μας πρωταγωνιστές, οι οποίοι σε ένα απόλυτα καλοκαιρινό σκηνικό, ανακαλύπτουν μαζί με τον παππού τη δροσιστική και spicy γεύση της Amstel Radler Ginger & Lime που τα…. σπάεισι!

Amstel γιατί έτσι μας αρέσει!