PUBLI

Νέα Ducati Multistrada 1200 Enduro

Έτοιμη να χαράξει νέο δρόμο στην adventure κατηγορία

Η νέα Ducati Multistrada 1200 Endurο κάνει την μετάβαση και δηλώνει έτοιμη να χαράξει νέο δρόμο στην adventure κατηγορία.
 Διατηρώντας την παράδοση υψηλής τεχνολογίας και απόδοσης Ducati και προσθέτοντας την ικανότητα για ταξίδια μεγάλων αποστάσεων, η νέα Multistrada 1200 Enduro σε ταξιδεύει σε νέους δρόμους και μπαίνει παντοδύναμη στην κατηγορία adventure.


Ο Ducati Testastretta DVT κινητήρας 160 ίππων, το ντεπόζιτο 30 λίτρων, ο 19αρης μπροστινός τροχός, οι ακτινικές ζάντες και τα 200χιλ διαδρομή τροχού επιτρέπουν στον αναβάτη της να χαράξει τις δικές του διαδρομές. Εντός ή εκτός δρόμου.
 Δοκιμασμένη να αντέχει στις πιο δυσμενείς συνθήκες και εξελιγμένη όσο ποτέ, διαθέτει το εξαιρετικό κ ανθεκτικό πλαίσιο της Multistrada 1200, μαζί μ’ ένα καινούργιο δίμπρατσο ψαλίδι. Προσφέροντας 4 προγράμματα οδήγησης, θα σας μεταφέρει υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, όσο μακριά κι αν πάτε.
 Όλη αυτή η δυναμική ζει υπό την άψογη σχεδιαστική γλώσσα της Ducati, κάνοντας κάτι τόσο δυνατό να μοιάζει τόσο όμορφο. Στην Multistrada 1200 Enduro δεν βρίσκεις καμία έκπτωση σε στυλ και τεχνολογία Ducati.
 Επιβλητική στους δρόμους της πόλης αλλά πλέον έτοιμη να "ρίξει λάσπη" και να παίξει το “βρώμικο παιχνίδι” του χωματόδρομου θα γίνει προέκταση κάθε σοβαρού αλλά adventure χαρακτήρα.

 

Μπείτε στο www.ducati.gr/site/content.php και μάθετε περισσότερα για τη νέα Ducati.