PUBLI

Νέα συλλεκτική συσκευασία δώρου του Chivas Regal 18 δια χειρός Pininfarina

Η νέα συλλεκτική συσκευασία δώρου του Chivas Regal 18 με την υπογραφή του ιταλικού οίκου Pininfarina έρχεται το Δεκέμβριο του 2017 για να σαγηνεύσει τις αισθήσεις.

Μια μοναδική συνεργασία που υπογραμμίζει την πολυτέλεια και την αισθητική ενός ultra-premium whisky όπως το Chivas Regal 18.

H συνεργασία αυτή ορίζει το σημείο που η κομψότητα συναντά την ποιότητα, με αποτέλεσμα μια εξαιρετικά εμπνευσμένη συσκευασία.  Η γνωστή εταιρεία σχεδιασμού Pininfarina εμπνέεται από την πολύ-επίπεδη γεύση του Chivas Regal 18, ενός πολύ-βραβευμένου blend, με πάνω από 85 αρώματα σε κάθε του σταγόνα, και δημιουργεί τη συσκευασία που του αρμόζει. Ένα δημιούργημα που συνδυάζει την καινοτομία με την λιτότητα μέσα από τον συγχρονισμό απλών γραμμών, ενώ η πλήρως αρμονική καμπύλη του του προσδίδει αεροδυναμική αισθητική. Το βαθύ μπλε χρώμα είναι αυτό που κυριαρχεί στο εξωτερικό περίβλημα, ενώ το ασημί στο εσωτερικό αποπνέει έναν αέρα εξέχουσας υπεροχής.

Το Chivas 18 Pininfarina απευθύνεται σε αυτούς που έχουν υψηλές φιλοδοξίες αλλά ταυτόχρονα αναγνωρίζουν πως επιτυχία και γενναιοδωρία είναι έννοιες αλληλένδετες. Απευθύνεται στους λάτρεις του σκωτσέζικου whisky που αναζητούν την απόλυτη ποιότητα, αίγλη και κομψότητα, τόσο στη γεύση του whisky όσο και σε οτιδήποτε το συνοδεύει.

Το  Chivas 18  Pininfarina θα είναι διαθέσιμο σε κορυφαία καταστήματα λιανικής πώλησης το Δεκέμβριο.