PUBLI

Netwix.gr:Νέα επεισόδια “Framed” με 7 αγαπημένες και ξεχωριστές προσωπικότητες

Τι σκέφτονται τελικά οι celebrities αν τους αφήσεις 3 λεπτά μόνους; Η απάντηση μόνο στο “FRAMED”!

Το “Framed”, η εκπομπή που μας συστήνει celebrities με τον πιο ανατρεπτικό τρόπο, αναδεικνύοντας τον «εσωτερικό» τους κόσμο, παρουσιάζει αποκλειστικά στο κορυφαίο διαδικτυακό κανάλι, Netwix.gr, νέα επεισόδια με 7 αγαπημένους και διάσημους πρωταγωνιστές από το καλλιτεχνικό στερέωμα.

Η Έλλη Κοκκίνου, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, ο Γιάννης Χατζηγεωργίου,  η Μαλού,  η Μαρία Σολωμού με τον Δημήτρη Κουρούμπαλη και ο Ίαν Στρατής,  χωρίς καν να ανοίξουν το στόμα τους, αποκαλύπτουν τα μικρά τους μυστικά, αυτά που κανείς δεν είχε τολμήσει να τους ρωτήσει έως τώρα.

 

Το concept παραμένει ίδιο. Σε μόλις 3 λεπτά αλήθειας, σε μία άκρως διαφορετική, προσωπική και εκφραστική εσωτερική συζήτηση, αγαπημένοι celebrities, μόνοι με τις σκέψεις τους,  απαντούν σε ερωτήσεις που δεν τους έχουν ξαναγίνει και αποκαλύπτουν άγνωστες πτυχές της ζωής τους, χωρίς  να μιλούν.

Ποια λέξη συνοψίζει το νόημα της ζωής για την Έλλη Κοκκίνου; Ποιο είναι το πιο τρελό όνειρο του Μιχάλη Χατζηγιάννη; Ποια είναι η ένοχη απόλαυση του Γιάννη Χατζηγεωργίου; Τι σημαίνει ευτυχία για τη Μαλού;  Τι αγαπά η Μαρία Σολωμού; Τι χρειάζεται ο Δημήτρης Κουρούμπαλης; Πώς ένιωσε ο Ίαν Στρατής όταν ανέβηκε για πρώτη φορά στη σκηνή; Όλα αυτά, κι άλλα πολλά, τα εκμυστηρεύονται οι ίδιοι στον φακό του “FRAMED”.

Στο “FRAMED” εκφράσεις, λόγια και συναισθήματα γίνονται ένα, παρουσιάζοντας ένα μοναδικό «καρέ» από την αληθινή ζωή αγαπημένων προσώπων. Γιατί το “FRAMED” ΔΕΝ είναι άλλη μία συνέντευξη celebrity!

Μόνο στο ΝΕΤWIX.GR! Stay tuned για τα νέα επεισόδια!

Δείτε όλα τα video του “Framed” εδώ: http://www.netwix.gr/framed/videos