PUBLI

Nike Air Max Day 2017

Η επανάσταση ήρθε από τον αέρα στο Kiss My Airs party της Nike στο Bios με πρωταγωνιστή το νέο Nike Air Vapormax Flyknit.

Με ένα μεγάλο party γιόρτασε η Nike την παγκόσμια επέτειο του Air Max Day με πρωταγωνιστή το Nike Air VaporMax Flyknit, που φέρνει την επανάσταση στο στυλ και την καινοτομία, στην ταράτσα του Bios. Περισσότεροι από 500 RevolutionAIRS της Αθήνας βρέθηκαν μεταξύ των οποίων και οι Τόνια Σωτηροπούλου, Ελένη Βαϊτσου, Γιούλικα Σκαφιδά, Χριστίνα Μουστάκα, Νίκος Βουρλιώτης, Arva, Γιάννης Χατζηγεωργίου και υποδέχτηκαν το νέο μοντέλο της Nike και διασκέδασαν.

Φέτος, η Nike γιόρτασε τα 30 χρόνια του Air Max, φέρνοντας νέο αέρα με το Nike Air VaporMax Flyknit, και δηλώνοντας ότι «η επανάσταση δεν τελειώνει ποτέ» αφού κάθε αθλητής μπορεί να νιώσει ότι περπατά στον αέρα, συνδέοντας την κουλτούρα του running και του urban lifestyle. Για να αποτυπώσει με τον καλύτερο και πιο δημιουργικό τρόπο αυτό το μείγμα της κουλτούρας η Nike συνεργάστηκε με τον Yatzer, ο οποίος επιμελήθηκε το art direction της έκθεσης φωτογραφίας, όπου πρωταγωνιστούν aerial φωτογραφίες με την υπογραφή του Κώστα Σπαθή, εμπνευσμένες από τις αγαπημένες γειτονιές της Αθήνας των αυθεντικών RevolutionAirs της Nike. Πρωταγωνιστές αυτών των διαδρομών ήταν η youtuber Μικρή Ολλανδέζα, ο εκδότης Yatzer, η Πρωταθλήτρια Στίβου Αναστασία Καρακατσάνη, η ηθοποιός Γιούλικα Σκαφιδά και ο graffiti artist Same84.

Η γιορτή του Air Max Day ξεκίνησε με τον πιο ιδιαίτερο τρόπο από το κατάστημα της Nike στην Ερμού, όπου οι δρομείς είδαν πρώτοι τα νέα Nike Air VaporMax Flyknit και έφτιαξαν τις δικές τους Kiss My Airs μπλούζες. Στη διαδρομή ηγήθηκαν η Μικρή Ολλανδέζα, ο Yatzer και η Αναστασία Καρακατσάνη, οι οποίοι μετά από μια διασκεδαστική διαδρομή με χρωματιστούς καπνούς και παρέα με θεαματικές roller skaters, κατέφθασαν ως ‘party crashers’ στην ταράτσα του Bios, όπου πραγματοποιήθηκε το Kiss My Airs party.

Το Bios είχε ήδη γεμίσει με τους πρώτους sneakerheads της πόλης οι οποίοι γύριζαν τα δικά τους boomerang videos στο Kiss My Airs photobooth και έφτιαχναν τα δικά τους tailor made ρούχα με AIR MAX patches εμπνευσμένα από τα ‘90s. Γρήγορα, όμως, τα βλέμματα στράφηκαν στον ουρανό, όπου και ξεκίνησε η θεαματική αποκάλυψη του Nike Air VaporMax Flyknit, το οποίο προσγειώθηκε με drone στα χέρια της Μικρής Ολλανδέζας που έδωσε το σήμα για την έναρξη του party. Στα highlight της βραδιάς ήταν και το live performance από τον βιολιστή, που συνόδευσε γνωστά dance τραγούδια που επέλεξε ο DJ της βραδιάς, απογειώνοντας το ρυθμό του party.

Σε μια γιορτή γεμάτη καινοτομία, στυλ και εκρηκτική διάθεση όλοι οι sneakerheads της πόλης σήκωσαν τα χέρια ψηλά δηλώνοντας με θάρρος “Kiss My Airs” και υποδέχτηκαν το μέλλον του AIR!

#kissmyairs #vapormax