Ο 12ος Γύρος της Λίμνης των Ιωαννίνων θα έχει και πάλι τη γεύση του καλού, τη γεύση της ΔΩΔΩΝΗ

Για 3η συνεχή χρονιά η εταιρεία ΔΩΔΩΝΗ, η κορυφαία γαλακτοβιομηχανία της Ηπείρου, χορηγεί τον Παραλίμνιο Δρόμο 1χλμ. «Μαμά-Καρότσι» στο πλαίσιο του 12ου Γύρου Λίμνης Ιωαννίνων, που ξεκινάει στις 22 Σεπτεμβρίου, αποτελώντας και γευστικό χορηγό του φετινού Pasta Party για τους αθλητές.
SHARES

Μεταφέροντας το μήνυμα πως ο αθλητισμός είναι για όλους, το Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου, στις 6 το απόγευμα, δεκάδες μαμάδες με τα μωρά και τα λίγο μεγαλύτερης ηλικίας παιδιά τους θα συναντηθούν στην πλατεία Μαβίλη, στην παραλίμνια περιοχή των Ιωαννίνων, για να τρέξουν και να περπατήσουν σε μια πανέμορφη διαδρομή 1 χλμ στον πρωτότυπο αγώνα δρόμου «Μαμά-Καρότσι», έναν αγώνα που ξεκίνησε από τα Γιάννενα και διαδόθηκε σε όλη την Ελλάδα.

Η συμμετοχή στον Παραλίμνιο Δρόμο «Μαμά-Καρότσι» είναι δωρεάν και στον τερματισμό θα κληρωθούν πακέτα με προϊόντα ΔΩΔΩΝΗ για όλες τις συμμετέχουσες.

Παράλληλα, η ΔΩΔΩΝΗ με τα αυθεντικής ποιότητας κίτρινα τυριά της θα είναι μεταξύ των χορηγών του Pasta Party που θα πραγματοποιηθεί το ίδιο απόγευμα στο Κάστρο των Ιωαννίνων για τους αθλητές, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να γεμίσουν ενέργεια και να απολαύσουν τη Γεύση του Καλού.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον 12ο  Γύρο της Λίμνης των Ιωαννίνων, μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα http://www.ioanninalakerun.gr/

Share
 

24Media Network

Το χόμπι του Ρικ Πιτίνο δεν μπορείς να το πιστέψεις

O Ρικ Πιτίνο λατρεύει το μπάσκετ. Είναι το πάθος του. Το χόμπι του είναι κάτι που αφορά αγώνες, όχι όμως και ανθρώπους. Διαβάστε με τι ασχολείται από τη δεκαετία του '80 ο προπονητής του Παναθηναϊκού, για τη διασκέδαση του.

H νέα βαθμολογία της Basket League

O Ολυμπιακός τιμωρήθηκε με αφαίρεση 6 βαθμών για την αποχώρηση του από τον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας. Δείτε πώς διαμορφώθηκε η βαθμολογία της Basket League.

 
PROMO
Social Man