PUBLI

Ο Γιώργος Σαμπάνης έρχεται για 6η συνεχή σεζόν στη σκηνή του ACRO Club

Ο πιο αγαπητός, δημοφιλής και ανατρεπτικός τραγουδιστής της νεότερης γενιάς, σταθερή αξία στη νυχτερινή διασκέδαση έρχεται στο νούμερο ένα live club της Αθήνας.

Super Guest ο Κώστας Μπίγαλης. Το Pop idol των 90s, που έγραψε τη δική του ιστορία στο μουσικό στερέωμα.

Στην παρέα τους η εκρηκτική Antonella Cuellar, ο ταλαντούχος Steven και η εντυπωσιακή Ματίνα Ζάρα.

To dj set αναλαμβάνει και αυτή τη σεζόν η πιο hot και αγαπημένη ραδιοφωνική παραγωγός Ράνια Κωστάκη με τις ιδιαίτερες μουσικές της επιλογές ικανοποιώντας και τους πιο απαιτητικούς θαμώνες.

Το ACRO Club με τον Γιώργο Σαμπάνη κρατάει τα ηνία, διαγράφει μια εντυπωσιακή πορεία στον χώρο της διασκέδασης αφού κάθε φορά που εμφανίζεται επί σκηνής ο κόσμος παραληρεί. Το φανατικό κοινό του άλλωστε του έδειξε την αγάπη του γεμίζοντας το ασφυκτικά κάθε Παρασκευή και Σάββατο! Ανατρεπτικός και απρόσμενος, με τη μελωδική φωνή του, έχει συνεπάρει τους φίλους του που τον ακολουθούν πιστά και τα τραγούδια που ο ίδιος γράφει έχουν αγγίξει τις καρδιές τους. Ο παλμός της διασκέδασης θα χτυπά και πάλι στο ACRO Club, στο γνώριμο πια στέκι της Ιεράς Οδού, έναν από τους ωραιότερους χώρους της Αθήνας, που ανέτρεψε και καθιέρωσε τα δεδομένα της νυχτερινής διασκέδασης παρουσιάζοντας το πιο πρωτοποριακό και δυναμικό μουσικό θέαμα με τρομερή επιτυχία οδηγώντας το στην κορυφή της προτίμησης του κοινού!

Σκηνοθεσία προγράμματος: Δημήτρης Γκάνιος

Χορογραφίες: Κωνσταντίνα Κωνσταντίνου

Καλλιτεχνική Επιμέλεια: Κωνσταντίνος Παλάκας

ACRO Club

Ιερά Οδός 13

Τηλ. Κρατήσεων: 2103417300

https://www.facebook.com/ACROofficial?fref=ts

Ημέρες Λειτουργίας: Παρασκευή & Σάββατο