PUBLI

Ο ΜΗΛΟΚΛΕΦΤΗΣ «το’σκασε…από τα ίδια»

Ο ΜΗΛΟΚΛΕΦΤΗΣ, η αλεπού που έφερε τα πάνω κάτω με την απίθανη γεύση στο μηλίτη της, «έσκασε μύτη» ξαναγεμίζοντας τους δρόμους του Ψυρρή με ένα τριπλό αντισυμβατικό street party, την Παρασκευή 15 Ιουνίου.

Μετατρέποντας τα parking και τα στενά στο κέντρο της Αθήνας σε stages, η πιο ασυμβίβαστη αλεπού μας κάλεσε όλους να το… «σκάσουμε από τα ίδια» και να αποδράσουμε, απολαμβάνοντας ταυτόχρονα διαφορετικές μουσικές και εμπειρίες!

 

Ήταν όλοι εκεί! Οι Chikn Band με την ιδιαίτερη μουσική τους και ο Dj Santoner Rpz  που έφεραν τα πάνω κάτω στο parking στην Αγίας Θέκλας. Την οδό Πιττάκη μετέτρεψαν σε stage οι Beatboxers PAIN & Le Toxic, ο Dj Beatstrike και οι street dancers Icler και Popping Butterfly, ενώ οι DJ’s Jacque Ho και Canadian Tuxedos έκαναν τον κόσμο να το σκάσει, εκπέμποντας θετικά vibes από το Parking στην Παλλάδος. Από το party δεν μπορούσαν να λείψουν οι ξυλοπόδαροι της Circus Athens που μοίρασαν ΜΗΛΟΚΛΕΦΤΙΚΕΣ κάλτσες ανεβάζοντας τη διάθεση στα ύψη και οι City Skaters που μοίρασαν street food ρολλάροντας.

 

O ΜΗΛΟΚΛΕΦΤΗΣ, αυτή τη φορά μας προ(σ)καλεί να το σκάσουμε από τα συνηθισμένα και να κάνουμε challenge αυτά που ως τώρα είχαμε δεδομένα. Γιατί «ΣΚΑΣ΄ΤΟ από τα ίδια», σημαίνει απόδρασε από ό,τι σε κρατάει στη ρουτίνα!

Δες την κι εσύ αλλιώς! Ζήσε την καθημερινότητα όπως εσύ θέλεις, απόλαυσε τη στιγμή παρέα με έναν ΜΗΛΟΚΛΕΦΤΗ και… stay tuned! Το επόμενο 3ΠΛΟ street party παίζει στη Θεσσαλονίκη, 29 Ιουνίου! Ψάξε τα σημάδια της στους δρόμους της πόλης, απόλαυσε ένα μοναδικό φυσικό ποτό από ζουμερά τραγανά μήλα με 4,5% αλκοόλ και… ΣΚΑΣ’ΤΟ από τα ίδια!

#FOLLOWTHEFOX         @MILOKLEFTIS