PUBLI

Ο Μπίλυ και ο Μάνος τα κατάφεραν και επιστρέφουν δυναμικά για νέες περιπέτειες με τη ‘ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ BEER’

"Ποια Amstel;", συνεχίζουν να αναρωτιούνται ο Μπίλυ και ο Μάνος, επιστρέφοντας στις οθόνες μας. Αυτή τη φορά όμως, έχουν τον αέρα της επιτυχίας!

Οι δύο φίλοι τόλμησαν να κυνηγήσουν το όνειρό τους και τελικά τα κατάφεραν, δημιουργώντας την ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ BEER. Το τρομερό δίδυμο επιστρέφει λοιπόν σε ένα ολοκαίνουριο διαφημιστικό, με νέες περιπέτειες και έναν σοφό συμπρωταγωνιστή.

Τώρα το όνειρο των δύο τολμηρών φίλων συνεχίζεται και το ταξίδι της μπύρας τους ξεκινά για να συναντήσει ένα νέο πρωταγωνιστή, τον Παππού. Ο Μπίλυ και ο Μάνος επισκέπτονται τον Παππού και ακούν με προσοχή τα σοφά του λόγια σε μια συναρπαστική διαδρομή που τα έχει όλα: του μπουζουκιού τα τέλια, την αγαπημένη μας Τούλα, ένα cooler γεμάτο παγωμένες μπύρες, μια χαρακτηριστική χειρονομία, λόγια σοφίας και έμπνευσης, τη χαρά της δημιουργίας, τη χαρά του να μοιράζεσαι την επιτυχία σου, μα πάνω από όλα τις αξίες και την ιστορία της Amstel.

Η νέα καμπάνια της Amstel συνεχίζει με χιούμορ και αυτοσαρκασμό να δίνει για άλλη μια φορά νέα διάσταση στο σύνθημα «ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ». Μας αρέσει να τολμάμε να ονειρευόμαστε, να βάζουμε στόχους, να ξεπερνάμε τα εμπόδια και, σαν το Μπίλυ και το Μάνο, να κυνηγάμε το όνειρό μας, όσο μεγάλο κι αν είναι. Μας αρέσει να συνεχίζουμε και να χαράζουμε τη δική μας διαδρομή. Μια διαδρομή που προβλέπεται κι αυτή τη χρονιά να είναι απολαυστική και συναρπαστική για την Amstel.